(foto, video) Irina Rimes, fata cu „Visele”: „Visez să ajung acolo sus-sus și să cobor doar atunci când o să vreau asta”

Irina Rimes
Foto:facebook.com /iRRA3D

Irina Rimes este o tânără de 25 de ani cu visuri mărețe. A spart recent topurile cu piesa „Visele” și ne-a informat că ăsta e doar începutul. Nu-și amintește momentul în care a început să cânte, e sigură însă de faptul că mereu a cântat și că a luptat pentru ceea ce este acum. După ce a ajuns în finala show-ului de talente „Fabrica de staruri”, Irina a plecat la București, acolo unde acum se simte ca acasă și unde e solicitată tot mai mult în calitate de compozitoare.

„Viața mea s-a schimbat foarte mult după „Fabrica de Staruri”, pentru că după acest proiect mi-am confirmat că pot să fac ceva. Atunci când eram în concurs nu îmi doream altceva decât să ajung în etapa următoare, iar mai apoi am realizat că pot să ajung și în finală, așa cum a și fost. După proiect mi-am dat seama că pot să fac și mai multe, așa că am plecat în România, unde am lucrat până când am obținut ceea ce am acum.”

 

14026599_844810348997182_868385264_n

A decis să plece în România pentru că i se părea o oportunitate în acel moment, pentru că poate dacă nu ar fi plecat atunci, nu ar fi întâlnit anumiți oameni și nu și-ar fi cumpărat biletul spre ceea ce se întâmplă acum. „După Fabrica de Staruri am avut o poftă senzațională de a face ceva măreț și mi se părea că în țara noastră n-aș fi putut să fac asta.”

 

13092513_1016474468430142_482127037_n

„În România am început să colaborez în primul rând cu Zozo (Zoltan Pop) care văzuse ceva interesant în mine. Împreună cu el am făcut proiectul Irra și piese mai mult pentru internațional. După această etapă am așteptat și am lucrat la proiectul pe care urma să îl lansez și am scris piese în limba română și engleză. În acest răstimp a evoluat casa noastră de discuri, care s-a transformat în Quantum Music și în acel moment au început să se realizeze și toate planurile noastre.”

Ne-a mărturisit că o zi din viața sa e destul de plictisitoare, pentru că își petrece practic toată ziua la studio, seara are repetiții, după care iese uneori cu prietenii. În timp ce Irina e la studio, piesa „Visele” se aude la radio, TV, prin localuri și se bucură de o mare popularitate. „Succesul era cumva stabilit din momentul în care a apărut piesa. Nu a fost ca și cum nu ne-am fi așteptat să bubuie, pentru că a fost o piesă lansată strategic, a fost o piesă cu un suflu nou și am venit și eu ca un artist diferit de ceilalți și de ce se scoate acum pe piață. Mă bucur totuși că piesa are un succes mai mare decât cel așteptat.”

 

„Am mai multe vise, că nu degeaba sunt viselelelele. Totuși, visul meu cel mai mare este să îmi fac părinții și echipa mândri de mine. Visez să am succesul pe care mi-l doresc și să ajung acolo sus-sus și să cobor doar atunci când o să vreau asta.”

A ales echipa lui Roman Burlaca pentru că o consideră o echipă creativă și pentru că îi place să lucreze cu moldovenii. „Când eram la filmări, Roma îmi tot explica cum ar trebui să joc și ce ar trebui să fiu și ce atititudine să am, iar la un moment dat îmi zice: „Fii cosmos!”. Am ales echipa lui pentru că știam că ne vom înțelege, dar și pentru că eu pretind a fi un artist diferit de alți artiști de pe piața României și tocmai de asta vreau ca produsul meu să fie total diferit!”

 

14099279_703536189811053_940337926_n

Irina are în spatele său o echipă foarte bună, care are grijă de ea și care o motivează să muncească, motiv pentru care în timpul apropiat ne va surprinde cu alte piese. „Pregătesc o trilogie muzicală, o poveste din trei piese care cumva sunt legate între ele, iar videoclipurile vor fi realizate tot de Roman Burlaca. Mai am o piesă pentru Raluka, o piesă scrisă de mine cu care mă mândresc mult și care se numește „Cosmos”, și da, e inspirată de Roman Burlaca, și mai pregătesc o piesă în care laitmotivul e tot cosmosul, însă care se numește „Marijuana”. Urmează să lansez o piesă cu DJ Sava și tot toamna asta voi lansa un duet cu Raluka.”

Teaserul piesei „I loved you” pe care Irina o interpretează alături de DJ Sava a fost făcut deja public de către interpretă.

 

 

13652148_1706440029621484_1123595909_n

Despre viața personală a Irinei nu am reușit să aflăm prea multe. Ne-a mărturisit că este căsătorită și că, de fapt, viața ei gravitează cumva în jurul muzicii pentru că în acest mod își petrece atât timpul liber, cât și zilele de muncă.

Ne-a dezvăluit că atunci când scrie, o inspiră mult apartamentul său, pentru că, deși e mic, e frumos amenajat. Are multe flori în apartament și mobilă drăguță, iar asta cumva o inspiră să compună.

În curând va urca pe scenă alături de Vunk și i-ar plăcea să cânte cu cei de la Holograf, dar și cu oamenii din afară pe care îi admiră, cum ar fi Selah Sue și Kadebostany.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine