(video) Anim’est promite senzații tari la Creepy Animation Night

wild bichons
Foto:Senzații tari la Creepy Animation Night PC: animest.md

O noapte intensă și senzații tari promite noua ediție a Creepy Animation Night. Cele mai stranii şi mai înfricoșătoare animaţii vor provoca, amuza şi îngrozi spectatorii în noaptea zilei de sâmbătă, 26 octombrie, începând cu ora 23:00, la Cinema Gaudeamus.

Wild Bichons al lui Stefan Nadelman, premiat în 2011 cu trofeul Secțiunii Cel mai bun videoclip pentru Ramona Fall – I say fever, Abyssus abyssum invocat, cel mai recent film al lui Wes Simpkins și cu siguranță unul dintre cele mai inspăimântatoare din selecția festivalului, improvizația vizuală neobișnuită a lui Donato Sansone, Grotesque Photo BoothBaby, I Love You, în regia lui Faiyaz Jafri (Hello Bamby), The present, un scurtmetraj a căruit atmosferă va aminti fanilor de The  Isle a lui Kim Ki Duk  sau Unicorn Blood (r. Alberto Vazquez), produs de Pedro Rivero, binecunoscutul regizor al filmelor La crisis Carnivora și Bird Boy prezente în festival în 2010 sunt câteva dintre titlurile pe care cei mai curajoși fani ai animațiilor le vor putea savura.

În acest an, filmele vor fi însoțite de un live-act Environments. Trupa bucureșteană, compusă din Ștefan Panea, Alex ‘Para’ Ghiță și Marius Costache va acompania dubioșeniile animate cu muzică experimentală greu de încadrat într-un gen, într-o reverie acustică incomodă și contemplativă.

Prețul unui bilet este de 80 lei. Biletele se pot achiziționa începând de joi, 24 octombrie, de la Cinema Gaudeamus.

Taguri: #chisinau
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *