Recomandări de evenimente care ți-ar putea face ziua de vineri, 19 august, memorabilă

1
Foto:ngantukan.com

Este vară, încă astfel te îndemnăm să nu o petreci acasă ci să ieși la cele mai interesante evenimente din oraș. Pentru a te ajuta să te decizi la care să mergi ți-am pregătit o listă cu unele dintre evenimentele care se vor desfășura vineri, 19 august 2016.

#1. Ziua Ușilor Deschise la Centrul NEXUS Chișinău la ora 9:00

Ziua ușilor deschise la NEXUS Chișinău, cu ocazia zilelor diasporei. Ce vă propunem?

1. Informații utile despre inițierea și finanțarea unei afaceri în MD (locurile sunt limitate)
Datorită acestor informații veți afla unde trebuie să fiți mai atenți când intenționați să inițiați o afacere în MD. Și unde ați putea găsi finanțare și asistență specializată pentru dezvoltarea unei afaceri.
Participarea la sesiunea de informare se face prin înscriere prealabilă la nr. 0(22) 54 91 13 sau 060 66 96 36.
Participarea este absolut gratuită!

2. Tombola cu premii valoroase:
Consultație gratuită la inițierea afacerii și 50% reducere la întocmirea business planului oferite de partenerii de la ProConsulting.
Un curs gratuit de 2 luni de studiere a limbilor străine oferit de partenerii de la Oratorica
Reduceri la serviciile oferite de partenerii JustConsult.

3. Consiliere în migrație.

Veți afla despre toate procedurile asociate cu procesul de migratie, cum ar fi: căutarea unui loc de muncă peste hotare; obținerea vizelor; studii peste hotare; regulile de traversarea a frontierelor; revenirea acasă și reintegrarea și alte subiecte importante.

Mai multe informații află pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#2. Tribuna Gândurilor BUNE în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” la ora 11:00

La Tribuna Gândurilor Bune veți aveți ocazia să spuneți cuvinte frumoase din faţa unei tribune, cu un megafon în mâini, atât oamenilor dragi, cât şi necunoscuţior!

Sunteți așteptat pe data de 19 august, începând cu ora 11:00 până la ora 18:00 la a patra ediție a „Tribunei Gândurilor Bune’’, unde tribuna și megafonul vă vor așteptă, ca de obicei, pentru a transmite fericire tuturor.
Tribuna și megafonul vor fi instalate în „Grădina Publică Ștefan cel Mare’’, în apropierea hotelului „Codru’’.

Organizatorii proiectului sunt doi dintre membrii „Clubului Oratorilor’’ – Vlaicu Motrescu și Cătălina Guțul, împreună cu Mihaela Uțică. În acest an, partener al evenimentului est campania „No Hate’’, care are drept scop combaterea rasismului și discriminării în mediul online, prin mobilizarea tinerilor și organizațiilor de tineret. Citiți mai multe despre eveniment pe pagina de Facebook a acestuia.

 

#3. Assasins’ Game la ora 17:00 în Parcul Valea Morilor

Te provocăm să petreci sfârșitul săptămânii alături de prietenii tăi, jucând cel mai tare joc al verii – Assasins’ Game pentru o cauză nobilă. Participanții vor avea parte de premii din partea partenerilor noștri!

Jocul asasinilor este simplu: omoară sau vei fi omorât. Toată viaţa ta este în cartonaşul pe care îl porţi la gât. Dacă cineva ţi-l ia înainte să-l iei tu pe al lui, atunci te-a ucis, şi trebuie să-i dai toate cartonaşele pe care le ai deja. Câştigătorul e cel care are toate cartonaşele. Taxa este de 25 lei, iar banii colectați vor fi donați integral azilului „Datcha”. Mai multe informații citește pe pagina de Facebook.

 

#4. Workshop Gratuit: cum să obții primii 100 clienți în business la ora 18:30 la Angry Business

WORKSHOP GRATUIT: cum să obții primii 100 clienți în business

Vei afla:
– Instrumente de lucru;
– Tehnici de abordare;
– Atitudinea și implicarea;
– Măsurarea rezultatelor;
– Creșterea continuă a numărului de clienți.

Gazdă și Speaker: Alexandru Bordea. Accesul la eveniment se va face în baza unui act de identitate. Mai multe detalii poți afla pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

#5. Petrecere aniversară – Vinerea fără carne la ora 18:30 la Cielo Lounge Restaurant

În această vară, campania internațională O zi fără carne împlinește 1 an de existență în Republica Moldova. Cu această ocazie, Daniela Dermengi – bloggerul-ambasador al campaniei Meatless Friday – vă invită la o petrecere aniversară a campaniei!

Vom mânca gustos și sănătos (pescatarian, lacto-ovo vegetarian și vegan), vom învăța din experiența de nutriție a unor persoane publice îndrăgite, vom admira o prezentare de modă, vom face cumpărături susținând astfel o cauză socială și, nu în cele din urmă, vă pregătim cadouri supriză oferite de partenerii generoși ai evenimentului.

Rezervează un loc la petrecere trimițând un e-mail la meatlessfridaymoldova@gmail.com, cu următorul conținut:
– nume, prenume, – telefon de contact, – nr. biletelor rezervate.
– întrebări/sugestii/comentarii (dacă aveți).
Preț – 300 lei.

Pentru a afla mai multe detalii urmărește evenimentul pe Facebook.

 

#6. Vinerea cea funky la ora 20:00 la Funky Mamaliga Hostel

În seara de vineri, 19 august, ești invităm să dansezi și să petreci la Funky Mămăliga. Terasa va găzdui cele mai dornice suflete de hodină și priveliști de neuitat în inima Capitalei. Proiecțiile vesele și mai neobișnuite îți vor bucura sufletul de copil. Iar la parter vei putea savura din muzica bună, discuta cu toți cei din jur, servi un cocktail colorat și să te odihnești sub luminile magice din curte.

Intrare liberă. Dress-code – un zâmbet larg pe față și îmbrăcați dispoziția bună, chiar de vei veni după o zi grea de muncă. Mai multe informații află pe Facebook.

 

#7. Latin Friday la ora 20:00 la Latin Friends Dance Project (strada Mihai Eminescu 55)

Încă o seară latino te așteaptă dacă alegi să mergi vineri la o petrecere. Acolo vei avea parte de muzică și dansuri pe măsură. Salsa, bachata, cha-cha, kizomba, rueda de casino și multe ate surprize le vei vedea pe ringul de dans. Fie ești un dansator împătimit, fie un novice în ale dansului, la petrecere te vei simți destul de comod. Pentru a afla detalii despre eveniment accesează pagina lui de Facebook.

#8. „Dance like Jim Carrey!” la ora 23:00 la Kira’s Club

Dance like Jim Carrey înseamnă să dansez așa cum își vine! Acest lucru poți să-l faci vineri seara în Kira’s Club, acolo unde vine Dj Bishop aka wide angle (from Synops) care bagă de pe vinyl-uri și pune HipHop/OldSchool/Funk/House. Intrarea costă 20 de lei. Mai multe despre eveniment află pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine