BEST Chișinău și-a ales noul consiliu de conducere. Cine face parte din acesta și ce planuri au

12743585_1025726640800038_5861440254816199519_n

Ele sunt patru domnișoare care vor conduce un an universitar reprezentanței celei mai mari organizații studențești inginerești din Europa—BEST Chișinău. Fiecare își are istoria proprie și #diez a aflat despre planurile ambițioase pentru viitorul organizației și cele personale.

sanda_sersun

 

 

Sanda Șerșun, Președinte BEST Chișinău, despre viitorul BEST Chișinău: „Îl văd în culori vii! Sunt sigură că va fi un an bun, cu evenimente realizate la nivel. Desigur, multă lume va pleca. Multă lume va veni. Dar toți împreună vom lucra pentru imaginea și viitorul organizației.”

 

 

diana_gurschi

Diana Gurschi, Secretar BEST Chișinău, despre motivația sa: „Motivația mea a fost de a face parte dintr-o echipă pentru mai mult timp—un an, în cazul meu. De când sunt în BEST Chișinău, am avut ocazia să lucrez în 2 echipe; ce pot să zic—a fost o experiență unică. Astfel, mi-am zis că vreau ceva mai mult și mi-a venit ideea să aplic ca Secretar—toți cred că rolul dat nu are importanță, dar dacă acesta nu ar exista, ar fi un haos total. Mă gândesc să mă implic în organizație nu numai aici, în Chișinău, dar și pe internațională (n.r.—BEST are atât reprezentanță în universitățile europene, cât și o structură de conducere internațională unică). Deși abia de un an sunt în BEST Chișinău, deja simt cum cresc, cum încep să descopăr o lume plină de oportunități infinite.”

oxana_dunav

 

Oxana Dunav, Vice-Președinte Resurse Umane BEST Chișinău, despre scopurile sale în BEST Chișinău: „Am de gând să implementez un sistem mai complex de mentorat și să întăresc procesul de integrare și dezvoltare a membrilor.” Motivația Oxanei se bazează pe dorința de a ajuta pe fiecare să se simtă parte a organizației, pe obținerea a cât mai multă experiență și productivitate și astfel, ea va asigura o continuitate puternică în BEST Chișinău.

 

 

iuliana_besleaga

Iuliana Beșleaga, Vice-Președintele Relații Corporative BEST Chișinău, despre Consiliul Director–exclusiv domnișoare: „Studiind deja un an la facultate, într-o grupă din doar fete, nu văd o problemă că suntem 4 domnișoare în consiliul director; din contra, pentru mine aceasta reprezintă un avantaj. Desigur, aplicând în BEST Chișinău am dorit să-mi diversific grupul de persoane cu care comunic, de aceea consider că dacă o să se alăture echipei noastre un băiat, va fi doar de folos pentru noi toți. Referitor la aceasta, mi-am amintit un citat, care perfect se încadrează în tematică: „Cea mai rapida metodă de a schimba societatea constă în a mobiliza toate femeile din lume.” (Charles Malik)”

 

Grupul Local BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei  din anul 2007 și are drept misiune dezvoltarea studenților. Alegerea consiliului director în BEST Chișinău are loc la mijlocul fiecărei veri, la bifurcația anilor universitari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine