Încă un prinț pentru Marea Britanie! Kate și William așteaptă un băiat!

kate-middleton-visits-hope-house-in-clapham-1718129
Foto:Bebelușul regal este așteptat în luna iulie a.c.PC: Getty

Prințul Harry, fratele prințului William este încântat să devină unchi! El chiar a început să facă primele cumpărături pentru viitoru nepot. Prognozele caselor de pariuri sunt destul de optimiste, 5/2 că va fi băiat! Află care au fost gesturile care l-au dat de gol pe prințul Harry.

Se pare că prințul Harry nu-și poate țține limba după dinți anunță ziarul britanic Daily Mail. Acesta le spune la toți prietenii că Kate și William sunt foarte bucuroși să aducă pe lumea aceasta un băiețel. Se pare că Kate va fi înconjurată de încă un prinț.

Taina a fost dezvăluită chiar la începutul săptămânii. Cercul mai restrâns din familia regală deja au început să facă cadouri de culoare albastră. Proaspătul unchi i-a cumpărat nepotului un ursuleț de culoare albastră, iar părinții viitorului moștenitor au procurat un cărucior, cu aceeași culoare caracteristică băiețeilor.

Cuplul regal a anunțat despre sarcină în luna decembrie anul trecut. Astfel familia din Palatul Buckingham va întâlni un nou membru în luna iulie a.c.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Nata Andreev
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *