Marketing made in .md – participați la cel de-al II-lea eveniment al proiectului Următorul PAS

boico111
Foto:КМБ: Клуб Молодых Бизнесменов

La ceva timp după prima ediție, „Află totul despre IT”, organizația de tineret PAS Youth desfășoară al doilea eveniment din seria Următorul PAS.

Ediția cu numărul doi poartă denumirea de „Marketing made in .md” și va avea loc pe data de 4 august, cu începere de la ora 18.00 în incinta Academiei Prospera, ASEM, Bloc C (str. Capriana, 50).

Invitat special al acestui eveniment este Eugen BOICO, director general al agenției de publicitate Publicis Moldova și inițiatorul unui șir de proiecte cu caracter social. În cadrul evenimentului vor fi abordate următoarele subiecte: piața de publicitate din Republica Moldova, nivelul de pregătire al specialiștilor și calitatea studiilor universitare în domeniul marketingului.

boico11

Evenimentul este dedicat absolvenților de liceu și studenților care urmează sau frecventează facultatea de marketing. Dar, desigur, intrarea este liberă pentru toți cei interesați.

Intrarea la eveniment este pe bază de înregistrare online.

Pentru mai multe detalii apelați: 0600 77 763

Amintim că proiectul „Următorul PAS” are ca scop orientarea în carieră a tinerilor absolvenți de liceu și studenți și are trei componente de bază: 1. Cunoașterea domeniilor de activitate din republică în viziunea unui specialist 2. Suport informațional pentru pregătirea CV-urilor de angajare 3. Simularea unui interviu de angajare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine