(video) Crescendo Band a realizat un cover acapella extraordinar la două piese Carla’s Dreams

13840600_1728116444109767_707136147_o

Tânăra formație Crescendo Band vine cu un cover la două piese Carla’s Dreams – „Te rog” și „Cum ne noi” (feat. Delia). Bandul vine cu opt voci diferite: Damian Spinei – tenor1, Dan Iacovlev – bariton, Mihai Vier – beatboxer, Ion Boianețchii – bass, Irina Serafimciuc – alto, Felicia Rodnițchi – soprano, Corina Baranovschi – soprano 2, fiind condus de către Sergiu Garabajii. Conceptul formației este de a interpreta doar acapella, cu beatbox.

Inițial această trupă a realizat două coveruri – „Set your Sail” și „Carol of the bells”. După o perioadă, mojoritatea au decis să-și planifice cariera solo și au părăsit trupa. În formula nouă sunt de două luni.

Experiența coverurilor „Cum ne noi” și „Te rog” nu a fost deloc ușoară. Videoclipul l-am filmat la Muzeul Zemsvtei până noaptea târziu. Totuși, au fost momente interesante și memorabile pentru noi, ca tânără formație”, spune Crescendo Band.

Pe viitor aceștia doresc să schimbe imaginea industriei muzicale actuale. „Când cântăm redăm o muzică, o sunare, nu 8 sună, dar 8 contribuie la o sunare.” Băieții urmăresc scopul de a participa la un concurs în România. Cu mai multe detalii vor veni mai târziu.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine