Începe mai târziu și va avea mai puține episoade. HBO comunică când va fi sezonul VII al „Games of thrones”

1
Foto:philly.com

Al șaptelea sezon al serialului „Urzeala Tronurilor/ Games of Thrones” va începe în vara anului 2017. Despre acest lucru a anunțat compania HBO printr-un comunicat de presă. De această dată vor fi realizate doar șapte episoade, nu zece.

Deși până acum premiera sezoanelor precedente a fost făcută primăvara, în luna aprilie, de data aceasta încă nu se știe data oficială a lansării, dar se știe că filmul va fi amânat până în vară. Acest lucru nu îi va permite producției să fie nominalizată la premiile Emmy, concurs în care doar sezonul șase a primit nu mai puțin de 23 de nominalizări.

Producătorii au motivat că acest lucru se întâmplă din cauza vremii. În „Games of Thrones” a venit iarna, iar iarna nu mai există în niciuna dintre locațiile obișnuite de filmare ale serialului și nici nu pare să revină prea curând.

HBO a mai informat și despre țările în care vor fi filmate episoadele – Irlanda de Nord, Spania și Islanda. Printre regizorii episoadelor din al şaptelea sezon se vor afla Mark Mylod, Jeremy Podeswa, Matt Shakman şi Alan Taylor.

Actorii care se vor filma în acest sezon sunt: Lena Headey, Emilia Clarke Nikolak Coster-Waldau, Peter Dinklage și Kit Harington.

Încă de la lansare, „Urzeala tronurilor” a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe motorul de căutare Google şi cel mai dezbătut serial pe conturile reţelei de socializare Facebook din Statele Unite. „Urzeala Tronurilor” este un serial de televiziune produs de HBO pe baza romanelor scrise de George R. R. Martin în seria „Cântec de gheaţă şi foc”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine