Recomandări de evenimente pentru duminică, 17 iulie 2016

1
Foto:greatives.eu

Dacă te întrebi ce ai putea să faci duminică, noi te ajutăm. Mai jos aio selecție de evenimente la care ai putea să mergi cu familia sau cu prietenii și să-ți faci duminica frumoasă.

# Spectacolul „Câinii cu colaci în coadă” la Teatrul Republican de Păpuși „Licurici” la ora 11:00

Duminică ați putea să vă delectați împreună cu picii Dvs. la un spectacol d epoveste. „Câinii cu colaci în coadă vă va amuza și vă va pune pe gânduri. Costul unui bilet este de 35 de lei pentru copii și maturi. Informaţii adăugătoare la telefonul: 022 24 51 66. Mai multe detalii le găsești la această adresă.

# Academia Micilor Oratori la ora 19:00 la Compania Teleradio Moldova

Un program gratuit demarează pentru copilul tău. De ce este important pentru el?
– Pentru că micul sau micuța viitoare oratoare va învăța timp de 6 zile bazele unei din cele mai actuale abilități – vorbitul în public!
– Pentru că va petrece util diminețile calde de vară alături de alți mici oratori și își va face noi prieteni!
– Pentru că am pregătit un curriculum pe cât de educativ pe atât de distractiv. Mai multe informații găsești aici.

 

# Folk Reverse Jazz Trio la Uptown Cafe la ora 20:00

Din cand în când se adună oameni potriviți la locul potrivit și anume atunci se întamplă ceea ce noi sântem deprinși să numim minuni!

Doi dintre cei trei membri fondatori ai formației Trigon (Oleg Baltaga și Anatol Stefaneț) se reunesc pentru scurt timp acasă în Moldova.  Alături de ei l-au chemat pe tânarul și talentatul Dan Bruma ca să facă un trio, un trio fără limite muzicale aparente, un trio cu un bagaj și o experiență muzicală extrem de bogată și stratificată, un trio ce ne va purta prin tărimurile atât de vaste al muzicii folk-jazz!! Prețul de intrare costă 100 de lei. Mai multe detalii află pe Facebook.

# Animation Night la ora 20:00 în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”

Vara este perioada celor mai nostalgice și mai memorabile clipe petrecute alături de cei dragi, iată și motivul pentru care anume vara au loc cele mai frumoase și mai de suflet evenimente.  Cu acest prilej, Asociația Civică „Alături de Copii” oferă posibilitatea, tuturor copiilor și părinților, să petreacă împreună un weekend „De Poveste” în care vor urmări în aer liber cele mai de calitate animații ale anilor 90′, într-o atmosferă prietenoasă și educativă.

Nu ezita, vino cu micuțul tău la Animation Night – cel mai tare eveniment pentru copii și părinți, cît și pentru tineri, care se va desfășura în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, vizavi de Hotelul „Codru”, pe data de 17 și 18 iulie, orele 20:00. Scopul evenimentului este de a colecta fonduri pentru realizarea evenimentelor educative pentru copii și aprovizionarea cu bunuri materiale a orfelinatelor din Republica Moldova.
Astfel, taxa de intrare stabilită constituie:
10 lei – copiii mai mici de 12 ani;
20 lei – adulți.
Mai multe detalii despre eveniment și despre programul ce urmează a fi difuzat, găsiți pe pagina de Facebook.

# „VEAȚA MEA” la ora 20:00 la Palatul Feroviarilor

Producătorul Emisiunii “Lumina”, Andrei Bolocan, te invită la un seminar motivațional de business și leadership – VEAȚA MEA! Acesta este un eveniment special creat pentru tine. Glume haioase, informații interesante și cuvinte necenzurate în limba franceză? Vino cu întreaga familie (mai ales dacă ai peste 16 ani)!

Îmbracă-te în ceva scump, dar nu la fel de scump ca Valerian Mînzat și intră în lumea de vis a bancurilor umoristice și hazlii. Hahaha, o sa fibă vesel tare! Mai multe informații găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

# Vikings Season 4 la ora 20:00 la Korovva

Vizionează al patrulea sezon de Vikings  împreună cu Korovva!!! Care va fi noul plan a lui Ragnar și cum va proceda cu fratele său Rollo. Mult mai interesant va fi să afli despre acestea în cadrul atmosferei din local. Mai multe despre eveniment află pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine