La Chișinău va avea loc prima ediția a Ignite Talks cu genericul: you.different

ignite1
Foto:Ignite Chișinău

Pe 24 august fă-ți timp pentru un eveniment special – dedicat oamenilor speciali. De 9 ani Ignite Talks face înconjurul lumii, iar vara asta se organizează în premieră și la Chișinău. Bazat pe prezentări a câte 20 de slide-uri, formatul evenimentului îți oferă speech-uri rapide și captivante ce nu depășesc mai mult de 5 minute.

Încă nu ești sigur cum arată o prezentare marca Ignite? Urmărește filmulețul de mai jos și devino familiar.

Tu – poți vorbi despre tot ce ţine de neobişnuit, frumos, eco, mod sănătos de viaţă, călătorii sau orice experienţe extraordinare care ar ajuta să crească, dezvolte şi să valorifice societatea din Moldova.

Dacă te-am intrigat și ai și o temă interesantă pe care ți-ar place s-o expui la eveniment, fii diferit și aplică pe până pe 8 august ca să devii unul din cei 20 de speakeri din cadrul conferinței.

Evenimentul Ignite Chişinău va fi organizat în premieră în Moldova cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC Tekwill” şi Asociaţiei Naţionale a Companiilor din Domeniul TIC.

Urmărește pagina de Facebook a Ignite Chișinău pentru mai multe detalii și nu ezita să ne scrii un mesaj dacă îți apare vreo întrebare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine