(video) Hâncești: Un tată şi-a violat propria fiică de 15 ani şi a lăsat-o gravidă

Embarazo
Foto:soyfoundation.com

Caz cutremurător în raionul Hânceşti. Un bărbat în vârstă de 40 de ani este suspectat că şi-a violat propria fiică de 15 ani şi a lăsat-o gravidă. Acesta a fost reţinut de poliţie şi riscă 12 ani de pușcărie, relatează Publika.md.

Potrivit poliţiştilor, fata a aflat că este gravidă în cea de-a 22-a săptămână de sarcină în urma unui control medical. Adolescenta ne-a mărturisit că tatăl ei a întreţinut relaţii sexuale cu ea o singură dată.

Mama fetei nu-şi poate explica însă cum s-a putut ajunge în această situaţie. „Ei erau în relaţii bune. Nu se certau, se împăcau bine. – Dar cum s-a întâmplat? – Nu ştiu, nu vă pot spune, sunt la serviciu.”

Poliţiştii l-au reţinut pe tatăl fetei pentru 72 de ore, după ce au fost alertaţi de medicii din localitate. „În cazul în care vinovăţia bărbatului va fi dovedita acesta riscă închisoare de până la 12 ani”, a spus ofițerul de presă al IGP, Tamara Procopii.

Profesorii spun că minora, care a absolvit clasa a opta, este liniştită, prietenoasă şi frecventa cu regularitate orele. Potrivit dascălilor, până acum nu au observat nimic suspect.

Familia cu patru copii nu era la evidenţa asistenţei sociale, iar ambii părinți au un loc de muncă stabil și nu au vicii. „Nu am avut nici o sesizare. Familia se caracterizează ca o familie liniştită, fără vicii. Mama lucrează în tură şi cred că a fost o scăpare. În viitor o să monitorizăm familia, o să o pune la evidenţă”, a spus asistentul social Natalia Ursuleac.

Luni, instanţa de judecată va decide dacă bărbatul, suspectat de viol, va fi ţinut în continuare în arest sau va fi cercetat în libertate.

Judecătoria din Hâncești a emis astăzi, un mandat de arestare pentru 30 de zile, pe numele tatălui.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine