(foto) 4 luni la radio sau cum Elena Karafizi a devenit o persoană matinală

kara1
Foto:Elena Karafizi

Diminețile mele sunt pline de culoare și viață de la o vreme încoace. Și nu-mi puteam imagina acum câteva luni de zile că voi spune unei țări întregi: Salut sunt Elena Karafizi și îmi place să mă trezesc cu tine! Toate astea se întâmplă evident la MUZ FM, cel mai tare post de radio din toate punctele de vedere, alături de colegul meu pe care pur și simplu îl ador, Mihai Teodor.

 3 ani de MUZ FM! 4 luni de Karafizi!

„Ministerul Dimineții cu Teodor și Karafizi” a devenit între timp energizantul meu și sper ca e reciproc, cu ascultătorul pe care-l simt chiar dacă nu-l vad. Când cineva se apropie-n strada și-mi zice că i-am făcut dimineața mai frumoasă mă simt de-a dreptul fericită! Radioul într-adevăr a rupt toate barierele între lumea pe care o cunoșteam și persoanele străine. Nu am avut niciodată o problemă cu asta, doar că acum mă simt și mai motivată să le dau tot ce am mai bun! Nu îi cunosc dar am impresia că suntem cu toții o gașcă mare de prieteni. „Ministerul” și absolut toți colegii de la MUZ FM m-au schimbat.

Am devenit o persoană matinală, una mult mai energică în prima parte a zilei care pentru un artist care mai și cânta nopțile sau serile de weekend de mic copil, era una rezervată somnului dulce. Am devenit mai informată vis-à-vis de ceea ce se întâmplă în jur și simt că vreau să fiu parte din tot ceea ce îl interesează pe cel sau cea care se trezește alături de mine, lângă boxa aparatului de radio! E un sentiment care-mi dă tonul zilei și cu care adorm ca a doua zi să o iau de la capăt.

Elena Karafizi
Elena Karafizi

La 3 ani de MUZ FM, am încercat și m-am îndrăgostit până peste cap. Și cu siguranța voi rămâne… fidelă!

#1. Cum se desfășoară dimineața perfectă pentru tine?

O dimineață perfectă ar începe cu o oră de somn în plus.

#2. Ce te inspiră?

Absolut tot. Începând de  la stările oamenilor, până la ideile existențiale și tot ce este legat de univers.

Elena Karafizi
Elena Karafizi

#3. Poți gândi în dezordine?

Da, și încă foarte bine, dar ca să-mi mențin starea de spirit fresh am nevoie să-mi mai fac curat prin zona de lucru și prin gânduri.

#4. TOP 3 țări care ai vrea să le vizitezi

Spania – pentru plajele lor ascunse, pentru femeile lor focoase și paella.

Islanda –  Îmi place să explorez cerul, iar această țară mi-ar oferi posibilitatea să mă îndrăgostesc de aureola boreală.

Africa de Sud – Mi-ar plăcea să merg acolo făcând voluntariat și în același timp să gust din cultura, energia și tradițiile lor.

Elena Karafizi
Elena Karafizi

#5. Unde ți-ar plăcea să fii în acest moment?

Într-o mașină decapotabilă, singură, călătorind undeva prin Texas, iar pe fundal să sune albumul celor din Kiasmos. Cred că priveliștea și muzica m-ar hipnotiza instant.

#6. Ce înseamnă să fii un artist?

Arta nu are granițe, limite sau bariere. Pentru mine arta înseamnă viața însăși cu toate dramele și momentele ei frumoase. Un om al artei este mereu curios, însetat de emoții neîncercate și învață în continuu să-și exteriorizeze trăirile.

#7. Flori sau îmbrățisări?

Îmbrățisări! Doar îmbrățisări sincere!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine