7 recomandări de evenimente pentru ziua de duminică 10 iulie

corinel1
Foto:corinelr/ Instagram

Ne apropiem cu pași rapizi de mijlocul verii. Echipa #diez v-a selectat 7 evenimente pentru ziua de duminică 10 iulie. Iar în finala Euro 2016 să câștige acei care vor juca mai frumos.

#1. „Everybody dans le casa mare”

Deja al patrulea an consecutiv comunitatea Toastmasters crează o escapadă în unul dintre locurile cele mai frumoase ale capitalei unde toţi doritorii într-o atmosferă prietenoasă vor face parte dintr-o feerie a bunei dispoziţii, gustărilor alese, muzicii bune, jocurilor de team-building, cluburilor de discuţii şi a lumii Toastmasters transpuse în decor unic în stil CASA MARE.

Vara aceasta picnicul va fi organizat în stil naţional cu atmosferă de familie şi casă unde toţi participanţii se vor delecta cu activităţi pe placul fiecărui. Picnicul va fi creat pentru toţi iubitorii de odihnă activă alături de oameni veseli, plini de energie şi voie bună, pentru toţi cei care savurează fiecare clipă a vieţii, preţuiesc emoţiile pozitive şi ştiu cum să încarce cu energie nu doar pe sine, dar şi pe cei din jur.

Rezervaţi ziua de 10 iulie începând cu ora 10:00 pentru a vă alătura în parcul Râşcani la evenimentul: „Everybody dans le casa mare” Picnic. Detalii pe #diez. 

#2. #VisitOrhei III – Plimbare fotografică la Vatici

Vă invităm, duminică 10 iulie, să participați la a 3-a plimbare fotografică din cadrul proiectului #VisitOrhei.
Punctul de pornire: monumentul lui Vasile Lupu din Orhei, la ora 17.00. Traseu: centrul orașului – satul Vatici. Detalii în eveniment. 

#3. Alăptarea după un an și încetarea blândă a alăptării

WORKSHOP: „Alăptarea după un an și Încetarea alăptării” cu consultanta în alăptare Alina Șmurun.

Ca să aflați cum treceți blând și ușor prin încetarea alăptării, vă invităm la un eveniment dedicat acestui subiect, prezentat de către consultanta superioară în alăptare – Alina Șmurun. Data: 10 iulie 2016, Ora: 15:00, Adresa: str. Praga 55 (intersecție cu str. C. Brâncuși) Botanica, Centru de Yoga a Eugeniei Ionel. Detalii pe Facebook.

#4. Music Fusion Concert

Trupe tinere, dar și artiști de talie mondială vin într-un concert incendiar ca vara asta – MUSIC FUSION CONCERT!
Concertul face parte din turul eurpean pe care il face Adriano Trindade in acest sezon estival ! Impreuna cu Vera Turcanu Band, TRIO Events, Tipografia 5 si Heavy Baby (DJ Set) vom pune lumea pe jar! Muzica bate hotarele! La ora 20:00, la T5 Bar, intrarea 50 lei. Detalii în eveniment.

#5. The Carters – Acoustic Set

The Carters

Formatia The Carters au hotărît să ia o pauză pentru toată vara și au decis să facă un concert de plecare în vacanță la noi la Uptown. Deci duminică 10 iulie The Carters ne veselesc cu muzică bună pe terasa Uptown Cafe la ora 21:00, detalii pe Facebook.

#6. Campionatul European sub cerul liber

La ora 21:30, Alex Gutsaga vă invită la fotbal, str. Sciusev 25, intrarea 50 lei, detalii în eveniment.

#7. ÎNAINTE SĂ TE CUNOSC 2D la Cinema Patria

Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri. Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine