(video) Ne așteaptă un concert incendiar! Jazz brazilian și trupe autohtone într-un eveniment unic

1
Foto:adrianotrindade.net

Muzicianul brazilian, Adriano Trindade, va evolua în premieră la Chișinău în cadrul concertului Music Fusion. Evenimentul se va desfășura la Tipografia 5, pe data de 10 iulie, începând cu ora 20:00

Adriano Trindade, cunoscut în zeci de țări și orașe ale lumii, va evolua pe scenă împreună cu Vera Țurcanu, tânăra interpretă din Republica Moldova, dar și alte trupe autohtone. Aceștia au pregătit pentru publicul de la Chișinău, un program exclusiv de muzică jazz.

Concertul va include piese vestite din repertoriul lui Adriano Trindade, multe surprize pentru vizitatori și un after-party susținut de Dj Heavy Baby.

Muzicianul originar din Brazilia, Adriano Trindade, a cântat în numeroase țări ale lumii, inclusiv Belgia, Franța, Spania, Italia, Irlanda, Scoția, Elveția, Chile, Uruguay, Anglia, Noua Zeelandă, Danemarca, Germania, Republica Cehă.

Acesta este considerat a fi precursorul unui nou stil de muzică jazz – samba-rock, inițiată în Noua Zeelandă și Europa, unde a trăit timp de opt ani.

Intrarea la concert se va face în baza biletelor. Prețul lor este de 50 de lei și le puteți procura de pe iTicket.md. Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine