(foto) Mihaela Chiu – noua voce de la Kiss FM care vă face zilele mai frumoase

chiu4
Foto:Kiss FM

Dacă asculți doar hituri, înseamnă că asculți Kiss FM și dacă asculți Kiss FM înseamnă că ai auzit-o și pe Mihaela Chiu.

Despre Mihaela putem spune că este îndrăgostită de radio. Îi place senzația de adrenalină atunci când aterizează ON AIR. Pentru că atât de mult și-a dorit să ajungă la Kiss FM, nu-i vine să creadă nici astăzi că face parte din cea mai tare echipă de radio din țară și că se aude în boxele kissomanilor cu regularitate aproape în fiecare zi. Nu crede în soartă și tot ce stă scris sub stele cum susțin alții dar este covinsă că în viață  90%  depinde de tine și 10% de ceilalți.

Mihaela, este actriță de meserie dar radioul a fascinat-o încă din facultate  așa că a făcut alegerea: Radio! Cât despre hobby-urile din  timpul liber, mersul pe  bicicletă rămâne a fi unul dintre cele preferate de ea. Nu îi plac aglomerațiile dar îi plac oamenii simpli. Gătește în timpul liber în special iarna când toată lumea are chef de stat prin casă.

Radio, radio și iar radio ascultă înainte de program și după program.

Mihaela susține că are o „obsesie” vizavi de acest domeniu și speră să rămână la fel de entuziasmată și peste 10 ani de radio. Pentru ea radio este o distracție și tot odată o întreagă știință care trebuie reinventată cu fiecare program, cu fiecare zi!

chiu3

Photo Credit: Kiss FM

Photo Credit: Kiss FM

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine