Dezvoltă-ți ideea de afaceri timp de 12 săptămâni. Aplică la Space Program!

Participanții_Space_Program_I

Dreamups Innovation Campus, de curând, a deschis aplicările pentru programul de accelerare local – Space Program. Acest program promite să ofere tinerilor antreprenori toate resursele necesare pentru ca timp de 12 săptămâni aceștia să reușească să-și lanseze o afacere.

Acest program este potrivit pentru tinerii care au o idee de afaceri tehnologică sau inovativă, care au abilitățile necesare pentru a deveni antreprenori, sunt pregătiți să depună eforturi constante 24/7 și să trăiască una dintre cele mai provocatoare experiențe alături de start-uperi, tineri activi, antreprenori, mentori și investitori.

De ce să aplici?

Pentru că Space Program oferă tinerilor platforma necesară pentru a-și dezvolta ideea de afaceri, având acces la următoarele oportunități:

#1. Spațiu de lucru – participanții programului beneficiază de un spațiu comun de lucru cu acces la wifi și sala de ședințe;

#2. Rețea de mentori și experți – tinerii au posibilitatea să se conecteze la mentori care îi vor ghida și le vor oferi suportul necesar în lumea antreprenoriatului. O parte dintre mentorii vizați sunt: Aryk Grosz, fondator Mixbook, Dumitru Slonovschi, director Magenta Consulting, Mihai Stipanov, Sergiu Matei, Andrei Spînu, cofondatori Morsense Partners și Evolutics Technologies, Iurie Gorea, fondator Bugor.

#3. Pitching and investment sessions – participanții Space Program vor participa la sesiuni speciale în care își vor prezenta ideea de afaceri mentorilor și investitorilor, vor recepționa feedback și vor putea să-și îmbunătățească conceptul ideii necesare de implementat;

#4. Evenimente de networking și business – rezidenții Space Program vor avea acces gratuit la toate evenimentele organizate de către Dreamups, aici aceștia vor cunoaște rețeaua locală și globală de antreprenori;

#5. Acces la resurse de învățare – tinerii la început de program vor recepționa un ghid detaliat al tânărului antreprenor care va servi drept sursă de inspirație și suport pentru activitățile efectuate în cadrul programului. Pe lângă aceasta, vor avea acces la cărți de business, antreprenoriat, dar și alte resurse utile care îi vor ajuta să-și implementeze mai simplu ideea de afaceri.

cover_update_Space_Program

 

Criteriile de aplicare la Space Program:

1) Tânărul să aplice cu o idee inovativă de afaceri din orice domeniu;
2) Să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 35 ani;
3) Să aplice individual.

Etapele de selecţie:

1) Aplicarea – este prima etapă a procesului selecție, unde aplicantul își prezintă ideea de afaceri, dar și motivează cât este de interesat să devină rezident Space Program. Formularul de aplicare poate fi găsit, accesând linkul.

2) Interviul – este cea de-a doua etapă a procesului de selecție care va oferi posibilitatea tinerilor să cunoască mai bine facilităţile campusului, să cunoască comunitatea Dreamups și să discute cu experți în domeniul de business  pentru a-și prezenta abilităţile şi competeţele pe care le dețin.

Deadline de aplicare: Termenul limită de completare a aplicării este 30 iunie, ora 23.59. Formularul îl găsiți aici.

Primul Space Program s-a desfăşurat cu succes în perioada februarie-iunie al anului curent. Pentru a explora activitățile Dreamups și a cunoaște toate detaliile cu referire la programul Space, te rugăm să accesezi acest link.

Space Program este implementat de către Dreamups cu susținerea financiară a Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova și Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Estonia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine