S-a lansat platforma care-ți va permite să faci rezervare în orice local din Chișinău

13417660_1614930752154128_8082091416413921255_n
Foto:Facebook/Freezeup

De curând s-a lansat platforma de pe care vom putea face rezervare online pentru toate localurile din Chișinău. Noi am explorat Freezeup.md și am văzut cum funcționează.

Platforma pune la dispoziție un sistem deja familiar pentru cei care obișnuiesc să facă rezervări online. Alegi ora, data, numărul de persoane și localul unde vrei să faci rezervarea și aceasta este plasată către locația respectivă. Platforma dispune acuma de doar câteva localuri, în viitor ținta inițiatorilor este să acopere tot Chișinăul.

freeeze

Ideea a fost pusă pe roate de trei tineri din Moldova, care și-au propus să economisească timpul folosit pentru o rezervare atât a utilizatorului, cât și a localurilor.

Proiectul a fost gândit de ceva vreme, spun tinerii, iar spre finele anului 2015 au început să lucreze intens asupra ideii. Freezeup.md este o platformă de rezervare online în localurile din Chișinău. Ideea a fost pusă pe roate de trei tineri: Vitalie Goțonoaga, Nicu Donica și Gheorghe Nivnea. Ulterior, acestora li s-au alăturat alți doi colegi care se ocupă de design și promovare, Doina și Villi. Scopul acestui proiect și de fapt ideea lui de bază este de a lansa pe piața autohtonă o platformă unică de rezervare în localuri, astfel optimizând metodele vechi de rezervări și totodată oferind userului un tracking de informație actualizat continuu.

frree

Pe platformă, fiecare user și client local are posibilitatea de a-și creea un cont, de a urmări alți utilizatori/clienți, de a lăsa un review referitor la un anumit local pe pagina sa personală. Tot aici găsiți și un blog, care va fi mereu plin de noutăți din lumea restaurantelor și localurilor.

Accesarea și utilizarea acesteia este gratuită.

Urmăriți activitatea celor de la Freezeup și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine