Câștigă 2 bilete la finala #EURO2016. Orange Moldova anunță un nou concurs

orange12-600×300

Din 14 aprilie, Grupul Orange a devenit sponsor şi furnizor oficial de servicii de telecomunicaţii al UEFA EURO 2016. Pentru a oferi fanilor recunoaşterea binemeritată şi a-i plasa în lumina reflectoarelor, grupul a lansat platforma globală de sponsorizare #OrangeSponsorsYou. Orange Moldova premiază susținătorii țărilor participante la Campionatul European de Fotbal 2016.

Premiile oferite sunt două bilete la meciul final #EURO2016 și 30 de seturi pentru iubitorii acestui sport (o minge, un încărcător, un selfie stick și un fish eye).

 

IMG_0500

Orice persoană domiciliată în Republica Moldova, care are acces la internet, poate participa la concurs. Participantul va plasa imaginea sa foto și/sau clipul său video, ce reprezintă felul în care acesta își susține echipa cu Pasiune, Susținere și Creativitate, pe contul său Facebook, Twitter sau Instagram. Imaginile / clipurile trebuie însoţite obligatoriu de următoarele elemente:

Facebook: Postarea fotografiei şi/sau a clipului video va fi însoţită de hashtag-ul #orangemoldova împreună cu hashtag-ul #OrangeSponsorsYou.

Twitter: utilizând hashtag-ul #orangemoldova împreună cu hashtag-ul #OrangeSponsorsYou.

Instagram: utilizând hashtag-ul #orangemoldova împreună cu hashtag-ul #OrangeSponsorsYou.

După ce poza va fi publicată, ea va apărea aici și următorul obiectiv va fi de acumulat mai multe voturi. Toată informația poate fi găsită pe pagina concursului:

Câştigătorul Premiului Mare şi 30 de câștigători ai Premiilor Mici vor fi desemnaţi de către un juriu format din trei persoane, numite de Orange din rândul angajaţilor săi. Acesta va selecta la propria discreție conținutul ce demonstrează cea mai mare susținere, pasiune și creativitate.

La selectarea câştigătorilor Premiilor mici, juriul va lua în consideraţie şi numărul de voturi acumulat de Participant, care nu este decisiv. Câştigătorul Premiului Mare va fi selectat de către juriu la 20.06.2016 dintre participanţii care au plasat conţinut până la 19.06.2016.

Câte cinci câştigători ai Premiilor Mici vor fi selectaţi la 10.06.2016, 20.06.2016 și 27.06.2016. Pe data de 11 iulie vor fi selectați ultimii 15 câştigători.

 

IMG_0501
sursa: shareyourpassion
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine