Ucigașul cântăreței americane Christina Grimmie venise la concert cu două arme

Christina-Grimmie-dies-after-shooting-at-Orlando-Concert
Foto:larazonsanluis.com

Vineri seara, cântăreaţa americană Christina Grimmie, cea care a devenit populară datorită coverurilor pe care le uploada pe Youtube, dar şi a participării la emisiunea „The Voice US”, a decedat, fiind în timp ce semna autografe după un concert susţinut în Orlando, Florida. Poliția a scos la iveală mai multe detalii despre atacator.

Potrivit informațiilor furnizate de poliție era un băiat de 27 de ani, care avea asupra sa de arme, una de foc și un cuțit. Incidentul s-a întâmplat la jumătate de oră de la terminarea concertului, în timp ce Grimmie semna autografe pentru fani. Aproape imediat după impact, fratele cântăreței l-a abordat pe atacator, iar acesta din urmă s-a împușcat și a murit.

Poliția a reușit să-i dezvăluie identitatea și să afle că atacatorul venise din St. Petersburg, Florida, special pentru acest concert.

Detectivii i-au cercetat telefonul atacatorului, dar nu au găsit nici o urmă care să ducă către vreo legătură de cunoștință cu Christina Grimmie.

Deși gențile tuturor participanților la concert au fost verificate înainte de a intra în locația respectivă, organizatorii nu au dispus de un dispozitiv ce identifică metalele, pentru că de obicei nu te aștepți ca o așa categorie de fani să aibă asupra lor arme de foc.

Cântăreața a devenit populară pentru coverurile pe care le lansa periodic pe YouTube, fiind numită de multe ori „regina muzicienilor  You Tube”, iar ulterior a reușit să uimească America în cadrul showului The Voice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine