Prins cu țigări de contrabandă! Un tânăr a încercat să mituiască polițiștii cu 1.000 de euro

1 tigari
Foto:border.gov.md

Un tânăr de 26 de ani a încercat să transporte peste frontieră 5.000 de pachete cu țigări de contrabandă. După ce a fost prins de către polițiștii de frontieră acesta, pentru a scăpa de mită, a propus mită în valoare de 1.000 de euro.

Țigările în valoare de peste 50 mii lei, au fost depistate pe malul râului Prut. Polițiștii de frontieră au reținut un mijlocul de transport pe direcția Criva- Slobozia, în care trei persoane descărcau colete voluminoase. În timpul intervenției, două din ele au reușit să fugă, traversând ilegal frontiera de stat de pe malul râului Prut.

Cea de-a treia persoană, reținută, este cetățean moldovean de 26 de ani, un locuitor al satului Drepcăuți, raionul Briceni. La fața locului, polițiștii de frontieră au depistat patru colete, în care erau ambalate 5.000 pachete cu țigări, marca „Ritm”, cu timbru de acciz Republica Moldova. Mai mult, conform informațiilor deținute de polițiștii, moldoveanul a fost anterior condamnat pentru organizarea migrației ilegal. Acum tânărul este cercetat penal în stare de libertate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine