Prima fotografie a Xeniei Deli alături de soțul său, milionarul egiptean, Ossama

collage
Foto:Instgram

Unul din prietenii cuplului, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Xenia Deli, alături de soțul acesteia, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif. Reamintim că aseară, cei doi și-au jucat nunta pe insula grecească Santorini. La sărbătoare au fost invitați 150 de prieteni ai mirilor, persoane cunoscute din Egipt, Turcia, Rusia şi Grecia.

Reamintim că la „nunta anului” de pe Santorini au participat circa 150 de prieteni ai mirilor. Petrecerea de nuntă a avut loc în satul Pyrgos, la fabrica de vin „Santo Winery”, care are o priveliște uluitoare spre vulcan și apusul de soare. Mireasa a fost adusă la ceremonie cu o trăsură trasă de doi cai albi.  Mai multe fotografii cum a fost la eveniment puteți vedea aici.

Presa din Grecia a mai aflat că cei doi au făcut cunoştinţă în luna februarie la Los Angeles şi că pentru egiptean aceasta a fost dragoste la prima vedere. Milionarul a fost cucerit de frumuseţea moldovencei, iar cererea de căsătorie nu a întârziat.

Astfel, Osama Al-Sharif, în vârstă de 62 de ani, este un lider în atragerea investitorilor străini în Egipt. Este preşedintele grupului „Amiral”, companie specializată în extragerea şi procesarea magneziului. Are afaceri în domeniul transportului naval şi logistică. Îşi gestionează afacerile, călătorind între Egipt, Iordania, sudul Franței și Elveția. Prietenii îl caracterizează drept o persoană foarte generoasă, cu inima deschisă şi un… admirator al Greciei. Aceştia chiar au dezvăluit că pentru dragostea acestuia faţă de tot ce este grecesc l-au poreclit „Zorba”, scria anterior Moldova.org.

9k=

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine