Un consilier municipal din partea PL s-a stins din viață. Avea doar 43 de ani

13336016_1267928436550587_5664755048125501583_n

Consilierul municipal din partea Partidului Liberal Igor Ciubotaru s-a stins din viaţă noaptea trecută, la spitalul de Urgenţă din Capitală. Decesul a survenit în urma unui atac de cord.

Cibotaru se afla la primul său mandat în calitate de consilier municipal și era și primul Președinte al Filialei Ciocana a Partidului Liberal. Alesul local avea 43 de ani şi era tehnolog de profesie. Era originar din satul Ghiduleni, raionul Rezina, era căsătorit şi avea doi copii.

Mihai Ghimpu, Președintele Partidului Liberal, a adresat un mesaj de condoleanțe familiei Ciubotaru. „Am primit cu profundă îndurerare vestea că colegul nostru Igor Ciubotaru, consilier municipal (Fracțiunea PL) un mare Patriot, iubitor de Țară și Adevăr a trecut la cele veșnice. A fost un luptător pentru idealurile neamului, un soț și un tată bun. Plecarea lui Igor Cibotaru dintre noi este o pierdere pentru liberali, un mare gol lăsat în sufletele și mințile noastre. Transmitem pe această cale condoleanțe familiei și îi suntem alături în aceste momente grele. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa aline sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire. Dumnezeul să-l odihnească în pace!”, se menționează în mesajul postat pe pagina de Facebook a PL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine