(video) 11 premiere ne așteaptă în luna IUNIE în cinematografele Patria

collage

Un thriller financiar cu o distribuţie de excepţie, pelicule care se bazează din plin pe efectele speciale create pe calculator, confruntări supereroice sunt doar câteva din premierele pentru care trebuie să mergi la cinema în această lună. Iată mai jos recomandările nostre.

1. Open Season: Scared Silly / Năzdrăvanii din pădure. Speriosul sperioșilor (1 iunie)

Regia: David Feiss
Actori: Kathleen Barr, Garry Chalk
Gen film: Animaţie, Comedie
IMDb rating: 5.2

Legenda unui vârcolac furios ameninţă buna dispoziţie la o tabără de vară din pădure, ceea ce îi va face pe eroi să-şi înfrunte temerile, dar şi să dezlege misterul din spatele legendei. Boog, Elliot, și toată gașca lor veselă se întorc, așadar, pentru noi aventuri… de speriat!  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

2. Money Monster / Maşina de bani (2 iunie)

Regia: Jodie Foster
Actori: George Clooney, Julia Roberts
Gen film: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 95 minute
IMDb rating: 6.8

Money Monster spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

3. Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows / Ţestoasele Ninja 2 (2 iunie)

Regia: Dave Green
Actori: William Fichtner, Pete Ploszek, Noel Fisher, Megan Fox, Jeremy Howard, Brian Tee, Alan Ritchson
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie, Fantastic, SF
Durata: 112 minute
IMDb rating: 6.7

Michelangelo, Donatello, Leonardo și Raphael se întorc pe marile ecrane în această vară pentru a se lupta cu inamici și mai puternici, și mai diabolici. Li se alătură, din nou, April O’Neil (Megan Fox) și Vern Fenwick (Will Arnett), dar au și un nou aliat: justițiarul cu mască de hochei Casey Jones (Stephen Amell).

După ce superticălosul Shredder scapă din arest, își unește forțele cu cercetătorul nebun Baxter Stockman (Tyler Perry), și cu două “gorile” cu minte puțină, Bebop (Gary Anthony Williams) și Rocksteady (supervedeta de wrestling Stephen “Sheamus” Farrelly), pentru a pune în mișcare un plan diabolic de dominație mondială. Dar Țestoasele se trezesc față în față cu un rău și mai mare decât Shredder, cu un plan și mai periculos: infamul Krang.  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

4. Now You See Me 2 / Jaful Perfect 2 (9 iunie)

Regia: Jon M. Chu
Actori: Daniel Radcliffe, Lizzy Caplan
Gen film: Acţiune, Comedie
Durata: 115 minute

Cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) se întorc, din 17 iunie, in Now You See Me: Jaful Perfect 2 cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

5. Warcraft / Warcraft. Începutul (10 iunie) (EN/RO)

Regia: Duncan Jones
Actori: Travis Fimmel, Paula Patton, Clancy Brown, Ben Foster
Gen film: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 123 minute
IMDb rating: 8.0

Lupte cumplite zguduie planeta Azeroth, căci oamenii trebuie să înfrunte orcii pentru a înclina o dată pentru totdeauna balanța unei confruntări milenare. Oamenii se unesc în Alianța condusă de Anduin Lothar (Travis Fimmel), un erou de război care a sacrificat totul în luptă. Cu regele Llane Wrynn și regina Taria de partea sa, Anduin trebuie să facă tot ce-i stă în puteri pentru ca omenirea să câștige războiul. De cealaltă parte a baricadei se află Orgrim, liderul Hoardei de orci, și el dispus să sacrifice totul pentru a-și salva poporul și familia de la dispariție. Orgrim se va dovedi un redutabil inamic în războiul ce va schimba o dată pentru totdeauna Azeroth. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

6. The Nice Guys / Super băieţi (16 iunie)

Regia: Shane Black
Actori: Russell Crowe, Ryan Gosling
Gen film: Crimă, Mister, Thriller
Durata: 115 minute
IMDb rating: 7.9

Acţiunea filmului „Super băieţi” are loc în Los Angeles în anii ’70, când nepriceputul detectiv particular Holland March şi bătăuşul Jackson Healy trebuie să lucreze împreună pentru a rezolva cazul unei fete dispărute. Investigaţiile lor duc spre o conspiraţie la nivel înalt.  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

7. Одноклассницы / Colegele (16 iunie)

Regia: Dmitri Suvorov
Actori: Svetlana Khodchenkova, Catherine Vilkovo Valentine Mazunina, Olga Kuzmina
Gen film: Comedie

Trei prietene pleaca la Soci pentru o petrecere a burlacelor a unei foste colege de clasă!  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

8. Finding Dory / În căutarea lui Dory (16 iunie)

Regia: Andrew Stanton
Actori: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Diane Keaton
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie

Acțiunea are loc la aproximativ un an de la întâmplările filmului original, Finding Nemo, și îi are ca participanți pe Marlin (Albert Brooks), Nemo și Gașca din Acvariu, printre alții. Locul peripețiilor lor va fi de data aceasta lungul coastei californiene, iar în poveste își vor face loc o serie de personaje noi. Dory se va reîntâlni cu cei dragi ei și va învăța între timp și câteva lucruri esențiale despre importanța familiei.  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

9. Bad Neighbors 2 / Vecini de coşmar 2 (23 iunie)

Regia: Nicholas Stoller
Actori: Rose Byrne, Zac Efron, Seth Rogen
Gen film: Comedie
Durata: 91 de minute
IMDb rating: 6.3

Vecini de coșmar 2 este continuarea comediei-blockbuster din 2014, în care ne vom reîntâlni cu Seth Rogen, Zac Efron și Rose Byrne cărora li se alătură acum Chloë Grace Moretz. De această dată, Mac (Rogen) și Kelly Radner (Byrne) urmează să devină părinți pentru a doua oară, așa că sunt gata să facă mișcarea supremă de maturizare completă: să se mute în suburbii. Dar, tocmai când credeau că s-au așezat și ei la casa lor în liniște și în siguranță, descoperă că lângă ei se mută o asociație de studente, care sunt, spre oroarea lor, mult mai scăpate de sub control decât frăția condusă de Teddy (Efron).  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

10. Independence Day: Resurgence / Ziua Independenţei: Renaşterea (23 iunie)

Regia: Roland Emmerich
Actori: Vivica A. Fox, Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jeff Goldblum, Bill Pullman
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF

Acțiunea va avea loc la 20 de ani de la evenimentele din filmul original, când forțele extraterestre de întărire ajung pe Terra – să păstreze și să consolideze dominația predecesorilor lor – asta după ce primesc un semnal S.O.S. de la președintele Statelor Unite (personaj interpretat de Bill Pullman). Filmul se va axa pe o nouă generație de eroi, dintre care se evidențiază fiul vitreg al Căpitanului Steven Hiller (Smith).  Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

11. The Legend of Tarzan / Legenda lui Tarzan (30 iunie)

Regia: David Yates
Actori: Samuel L. Jackson, Margot Robbie, John Hurt, Alexander Skarsgård
Gen film: Acţiune, Aventuri

Au trecut ani și ani de când cel cunoscut drept Tarzan (Alexander Skarsgard) a lăsat în urmă jungla din Africa pentru o viață rafinată alături de soția sa, Jane (Robbie). De această dată, a fost invitat din nou în Congo, pentru a servi ca emisar al Parlamentului, deloc conștient de faptul că este doar un pion într-un plan complex, determinat de lăcomie și răzbunare și pus în mișcare de căpitanul Leon (Waltz). Însă căpitanul și acoliții lui nu au habar de ceea ce sunt pe cale să dezlănțuie. Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine