(foto) Zvonurile au fost confirmate. Xenia Deli și-a arătat iubitul pe Instagram

xenia-deli-2014-03_1360_908_c1
Foto:worldswimsuit.com

Frumoasa moldoveancă Xenia Deli se căsătorește, iar acum zvonul lansat de presa din Grecia este oficial confirmat. Modelul basarabean a postat recent o fotografie pe contul e de Instagram cu alesul inimii sale, care este un om de afaceri egiptean în vârstă de 62 de ani. Osama Fathi Rabah al-Sharif este președintele grupului „Amiral Holdings Limited”, conform presei grecești.

„My king, pride and soul”, a comentat tânăra la fotografia postată, în care este pregătită să urce în avion alături de logodnicul ei.

My king,pride and soul❤️❤️❤️???

O fotografie postată de Xenia Deli (@xeniadeli) pe

Petrecerea de nuntă urmează să aibă loc pe 4 iunie, în satul Pyrgos, la fabrica de vin «Santo Winery», care are o priveliște uluitoare spre vulcan și apusul de soare.

Xenia Deli, născută în 1989 la Tighina. Tânăra moldoveancă a ajuns în SUA prin programul Work and Travel și era chelneriță într-un restaurant când a fost descoperită de un celebru fotograf. Xenia Deli a fost model pentru celebra casă de modă Victoria’s Secret şi a avut contracte substanţiale cu companii de renume, printre care Bare Neccesities, Fredericks şi Beach Bunny. Deli a apărut pe coperta revistei „Sports Illustrated”, FHM, și, de asemenea, a luat parte la o ședință foto pentru Playboy alături de interpretul Bruno Mars. Vara trecută, modelul moldovean, s-a filmat într-un videoclip al cântărețului canadian Justin Bieber.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine