Recomandări de evenimente pentru a petrece ziua de miercuri, 25 mai

1
Foto:lauriefingerphotography.wordpress.com

Ziua de miercuri e plină de evenimente colorate. Profită din plin de lista noastră de recomandări.

# Conferința „Security.Next.2016” la ora 9:00 de la Hotelul Codru

Urmărind tradi/ia anuală, Softline International Moldova, vă invită la conferința anuala SECURITY.NEXT.2016, la care vor participa vendorii de talie mondială din domeniul securității informaționale.

Conferința SECURITY.NEXT s-a remarcat ca platforma profesională de comunicare cu experții din domeniul securității IT, ceea ce ajuta companiile locale să determine soluții necesare pentru prevenirea atacurilor cibernetice, protecția datelor importante și contra persoanelor cu intenții frauduloase.

Sunt invitate persoane implicate în procesele de protecție a informațiilor, conducătorii departamentelor IT precum și alte persoane interesate în securitatea cibernetică și prevenirea incidentelor în domeniul IT. Perioada desfășurării conferinței: 09:00-13:30, după care se planifică fourschette.

# Seminar despre Legislația Muncii la ora 9:30 la AXA Management Consulting

Seminarul Legislația Muncii:  „Aplicarea corectă a modificărilor operate în Codul Muncii”  va conține 3 sesiuni utile în care discutăm despre ultimele modificari aparute in Codul Munci:
-probleme actuale în urma noilor modificări și completări ce țin de informarea detaliată a pretendenților la angajare privind condiţiile de activitate;
– abordari dificile privitor la locul de muncă al salariatului;
-evitarea erorilor la aplicarea garanţiilor pentru salariaţii angajaţi pe o durată determinată;
-controverse în urma noilor modificări privind timpul de muncă şi timpul de odihnă;
-noi cerințe ce vizează ținerea lucrărilor de secretariat referitor la personalul din cadrul firmei.

Pentru a participa la seminar trebuie să vă înregistrați aici. Aflați mai multe informații despre eveniment la această adresă.

# Deschiderea oficiala a Noului Show-Room Vivi Art Boutique la ora 17:00 pe strada M. Eminescu 

Vivi Art Boutique vă prezintă un concept nou, o locație în inima capitalei, un loc unde calitatea și gustul pentru frumos se completează perfect. Noul Show-Room își deschide ușile pe data de 25 și 26 mai 2016 începând cu ora 17.00. Mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Săptamâna reformei Primariei mun. Chișinău – Audieri publice cu începere la ora 17:30 la Primăria Chișinău

Fracțiunea #PPEM din CMC vă invită miercuri, 25 mai, ora 17:30, în sala de sedințe a CMC, la audieri publice cu privire la dublarea funcțiilor unor structuri din cadrul CMC. Proceduri birocratice complexe, cheltuieli publice ineficiente și lipsa transparenței sunt consecințe a proastei organizări a administrației publice locale Chișinău.

Fracțiunea #PPEM din CMC în concordanța cu promisiunile electorale, asumate în 2015, a pregătit un proiect de decizie pentru inițierea unei reforme ample a Primăriei municipiului Chișinău și structurilor subordonate Consiliului municipal Chișinău.

În susținerea acestui proiect de decizie dar și pentru continuarea unei colaborări cât mai strânse cu societatea civilă, declarăm săptămâna următoare „Săptămâna reformei Primăriei”. Mai multe despr eveniment aflați aici.

# Concertul „Prezintă Orchestra „Folclor” la Filarmonica Națională „Serghei Lunchievici” la ora 18:00

Miercuri se va desfășura festivalul concurs televizat al tinerilor interpreţi de muzică populară. În scena va evolua orchestra de Muzică Populară „Folclor”, dirijor – Petre Neamţu, Artist al Poporului, alături de ansamblul Folcloric „Crenguța de iederă”, conducător artistic – Maria Iliuț, Maestru în Artă.

Biletele le găsiți la casa Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”, Prețul acestora este de: 50 lei (Balcon) și 70, 100 lei (Parter). Mai multe informații găsiți pe pagina de Facebook.

# Întâlnire cu Oleg Babără: despre călătorie prin Europa fără bani la ora 19:00 la Tucano Coffe Brasil

Voi credeți în vise? Voi visați? Viața trece și visele rămân vise. Și deseori ne punem întrebări: Unde merg? Care e destinația mea pe lumea aceasta? Și vedem că nu-ne trăim viața noastră…

La un moment dat un tânăr din Republica Moldova Oleg Babără a înțeles că nu îi place rutina și aflarea în zona de confort. Dar fiecare are dialogurile lui cu inima, cu sufletul său și cu necesitățile sale. Viața este o alegere și fiecare are drumul său. Așa că fără multă pregatire și-a luat rămas bun de la oamenii dragi, a deschis ușa spre Lumea întreagă și a făcut primul pas.

Dacă să vorbim despre călătorii de obicei oamenii le planifică, se informează, adună bani. Oleg a decis sa treacă peste asta. El s-a gândit că o dată în viață se poate de mers fără planuri, fără pregatire și da, desigur fără bani. Și-a pus întrebarea: ”Omul e singur pe planeta ori totuși între oameni? Ce îl înconjoară? Cine îl înconjoară?”

În căutarea acestor răspunsuri Oleg a trecut prin toată Europa, vizitând 21 de țări în 126 de zile. A renunțat la rutina sa cotidiană și s-a pornit să facă autostopul prin lumea mare. Oare este posibil de făcut o asemenea călătorie fără nici măcar un leu? Da! Și Oleg este gata să împărtășească această experiență cu noi.

În programul evenimentului diferite poze marcante din călătorie, recomandări și sfaturi utile privind pregătirea generală și echipamentul necesar, optimizarea bugetului călătoriei, cât și comunicarea în cercul prietenilor.

Intrarea este liberă! Adresa: Tucano Coffee Brasil, Alexandru cel Bun 91A, etajul 2. Telefonul de contact: 069536407, numărul de locuri este limitat la 40 de participanți, așa că vă îndemnăm să veniți puțin mai devreme. Așteptăm pe toți! Mai multe puteți să aflați aici.

# Spectacolul „Madame Bovary” la Teatrul Geneza Art cu începere la ora 19:00

Teatrul Geneza Art prezintă premiera spectacolului „Madame Bovary” după celebrul roman cu același titlu de Gustave Flaubert. „Ador istoriile care se citesc cu sufletul la gură, care-ți fac teamă.
Detest eroii banali și sentimentele potolite… așa cum sunt în viață.”

În roluri vor juca: Daniela Burlaca, Boris Cremene, Nicu Țurcanu, Cristian Perepeliuc, Mihai Bordian, Radmila Popovici, Ștefan Bouroșu, Vasile Cauia, Adriana Bîtcă, Alina Zmeu, Ana-Sia Cărăuș, Doina Tosca. Despre acest spectacol aflați mai multe informații pe pagina lui de Facebook.

#  Concertul „Neri per Caso” & Moldovan friends la Filarmonica Națională de la ora 19:00

Grupul muzical a cappella „Neri per Caso” din Italia, alături de prietenii din Moldova – Nelly Ciobanu, Tania Cergă și Stefano Nutti. „Neri per Caso” este primul band din peninsula apenină care a ajuns în topuri cântând acest gen de muzică.

Artiștii italieni au un repertoriu bogat, dar interpretează, în stilul lor, și piese faimoase, deja consacrate. Biletele le găsiți la casa Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici” și pe iticket.md.  Prețul este de 250 lei (Balcon) și 450, 550 lei (Parter). Mai multe detalii despre concert aflați pe pagina de Facebook a acestuia.

# Black Olives Cântă La Rozmarin Cafe cu începere la ora 20:00

Black Olives şi Maestrul bucătăriei Rozmarin Cafe, Emil Bojescu, vă vor încânta cu Muzică bună la Rozmarin Cafe. Intrarea la eveniment este liberă. Mai multe informații puteți să aflați pe pagina de Facebook.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine