(video) Au furat o geantă din cimitirul Sf. Lazăr, iar pentru a nu fi deconspirați, au îngropat-o lângă un mormânt

Рисунок13-700×352
Foto:IGP

Sărbătorile și evenimentele aglomerate sunt cele mai bune locuri pentru hoți. Patru indivizi, printre care şi o tânără, cu vârstele cuprinse între 25 şi 40 ani, au fost încătușați de către forțele de ordine, la cimitirul Sfântul Lazăr de ziua Paştele Blajinilor.

Aceștia au fost reținuți până la ieșirea din cimitir după ce au furat geanta unei femei în care se afla acte de identitate, carduri bancare, un telefon mobil şi mijloace financiare. Victima în vârstă de 56 ani, când a observat lipsa genții, imediat a alertat polițiștii care se aflau la menținerea ordinei publice.

Ulterior, în cadrul audierilor aceștia au recunoscut că geanta au îngropat-o lângă un mormânt din cimitir. Geanta a fost recuperată şi predată victimei, iar bănuiții au fost escortați la inspectorat pentru audieri suplimentare.

Totodată, a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru furt, iar făptaşii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcției de Poliție a mun.Chişinău. Ei riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6.000 lei la 20.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

În context, Poliția Capitalei recomandă cetățenilor să-şi supravegheze bunurile personale, iar în caz de necesitate să informeze neîntârziat serviciul 902.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine