Înscrie-te acum la unul din cursurile BEST din această toamnă într-un oraș european

DSC_8930

În toamna 2016 dorești sa te dezvolți, obținând experiență nouă, iar în același timp să te distrezi la maxim? BEST Chișinău îți oferă această șansă. Iată cursurile BEST la care te poți înscrie.

Dacă ești student la  UTM și toamna aceasta ești gata să petreci două săptămâni învățând și distrându-te la maxim în unele din cele mai frumoase orașe ale Europei, atunci alege destinația de vis din lista cursurilor de toamnă și participă fără ezitare.

De ce trebuie să urmezi cursurile BEST? Deoarece, dacă ești acceptat, o să ai posibilitatea să frecventezi lecții în domeniul îndrăgit de tine, să capeți o nouă experiență pe plan profesional, să-ți perfecționezi engleza comunicând cu oameni din toată Europa și desigur o să ai parte de distracție și aventuri de neuitat.

Data limită de înregistrare pentru toate cursurile este 15 mai 2016. Te poți înscrie la trei dintre cursurile care ți-au plăcut mai tare. Cu toate acestea vei putea fi acceptat doar la un curs. De aceea, nu uita să le aranjezi în ordinea priorităților!

Lista cursurilor o puteți accesa aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine