12 recomandări de evenimente pentru frumoasa zi de duminică, 24 aprilie

hipster11
Foto:Saved from LOGAN COLE

O zi de aprilie este nespus de frumoasă și acest lucru nu se datorează doar timpului frumos de afară ci și faptul că primăvara avem mai multe energie și, respectiv, tindem să petrecem mai mult timp afară. Echipa #diez te provoacă nu doar să petreci frumos timpul, dar și util. Pentru acest lucru ai putea merge la unul dintre evenimentele recomandate de către noi

#1. Festivalul Filmului American

 

Photo Credit: storypick.com

Despicable Me (14:30), Erin Brockovich (16:30), Dallas Buyers Club (19:00) la Cinematograful Odeon. Detalii pe #diez. 

#2. Târgul de Florii

 

Târgul de Florii

Adu-ți sărbătoare în casă! Cumpără produse handmade în cadrul Târgului de Florii: lalele textile, ursuleți cu levanțică, iepurași, compoziții pentru Paști pentru o cauză nobilă. Toți banii din vînzarea produselor confecționate de Olga Colun Craveţ, dar și o boxă amenajată pentru colectarea fondurilor bănești vor merge spre sora ei Tatiana Naidina ce suferă de o boală cruntă Carcinom lobular invaziv. La ora 10:00, la Garden Palace Events, detalii pe Facebook.

#3. Campionatul Eurasiei la Masaj

 

Masaj

Campionatul Eurasiei din Moldova în domeniul masajului clasic, SPAsi Thai- masaj și celde al III-lea Forum seminar „Mâini de aur în lumea masajului”. La ora 11:00, la Hotel Codru. Detalii în eveniment. 

#4. Malina City Quest

 

malina

Cautam 10 cele mai ingenioase și creative echipe

Ce trebuie sa faci:
– alege echipa formată din 6 membri
– alege căpitanul echipei
– alege numele echipei
– vina la ASRM și înregistrează echipa
– prezența duminica, ora 11:00 a căpitanilor și întregii echipe la Complexul Sportiv nou! NB! fondul per echipa (!) este de 100 lei. Informații adiționale : 060436444

#5. Festivalul desenelor pe asfalt „Paştele”

 

Paște

La ora 12:00, la Grand Hall, detalii pe Facebook.

#6. FireFly Charity Expo

 

dfa0843b-1468-4e4e-bf44-1fc01d1d4b42

Grupul de inițiativă Omega a deschis la data de 22 aprilie, ora 17:00 în incinta Teatrului Licurici, expoziția Firefly Charity Expo de lucrări realizate de copiii cu necesități speciale de la Școala Auxiliară nr.7. Detalii pe #diez.

 

#8. Woldwide Instameet – Chisinau #WWIM13MD

 

12424910_1799323843632937_1336285664_n

Comunitatea de Instagrammeri din Moldova se alătură celorlalte orașe din lume și se reunește cu ocazia celui de-al 13-lea Instameet global, #WWIM13, organizat de Instagram.

Utilizatorii platformei Instagram din Moldova își dau întâlnire în ultima duminică a lunii, 24 aprilie, pentru a porni în grup la o sesiune de fotografii. „Salut dragi prieteni instagrammeri din Moldova! E timpul să ne vedem. În cadrul Instameetului Global #WWIM13 organizat de Instagram, noi organizăm instameetul nostru mic, la Chișinău, cu hashtagul #WWIM13MD. Instameetul va avea loc la o fabrică de cherestea. Ne întâlnim cu toții în fața magazinului Supraten Ciocana. Vă așteptăm pe 24 aprilie 2016, ora 13:00. Hai cu noi!”, scriu organizatorii evenimentului pe Instagram. Detalii pe #diez. 

#9. Toată Țara de la mic la mare în PMAN la Protestul cel Mare

 

La ora 12:00, în Piața Marii Adunări Naționale. Detalii pe Facebook. 

#10. Be The Hero

 

Be the Hero

Muzică, mâncare, cărți, haine, accesorii, obiecte handmade! Sună intrigant? Ia-ți prietenii și vino la noi! Distracția și buna dispoziție este asigurată! Prețul de intrare: 20 de lei donație Detalii în eveniment.

#11. Un ceai ș-un film: Ediția păcatelor

 

Korovva

În această duminică privim împreună cele două filme ce explorează murdăria unui oraș și mizeria din oameni.
!. Sin City @. Sin City: A Dame To Kill For, la Korovva. Detalii pe Facebook.

#12. Spectacol la T5 Bar

 

T5 Bar

Le tout nouveau testament: „Dumnezeu există. Locuiește la Bruxelles. E odios cu soția și fiica lui. S-a vorbit mult de fiul lui, dar foarte puțin de fiica lui. Fiica lui sunt eu. Mă numesc Ea și am 10 ani. Ca să mă răzbun, le-am trimis tuturor oamenilor din lume, prin SMS, data la care vor muri”.

O comedie absurdă și dramă în același timp, despre viață, moarte, destin și liber arbitru. Despre un Dumnezeu care ne dă totul pe tavă, un Dumnezeu lipsit de compasiune pentru umanitatea creată chiar de el, care în accese dictatoriale ne servește niște legi implacabile și ciudate în același timp (legile lui Murphy). Dumnezeu (interpretat foarte bine de Benoit Poelvoorde) va fi confruntat cu propriile legi în timpul călătoriei sale pe Pământ. Detalii pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine