Iată ce aplicații ne îndeamnă Apple să folosim pentru salvarea planetei

smartphone-closeup-hand-social-media-960×497
Foto:nocamels.com

Apple a dat start unei noi campanii care se numește Apps for Earth și își propune să își aducă contribuția la salvarea planetei, într-un mod simplu, scrie Playtech.ro.

Ai o listă de 27 de aplicații pe care le poți cumpăra până pe 24 aprilie, iar toate fondurile se vor duce către WWF (World Wide Fund for Nature). De asemenea, aplicațiile au un conținut special, creat pentru a atrage atenția asupra conservării pădurilor, oceanelor și naturii în general. 80% dintre speciile de animale terestre se află în păduri, iar dacă pădurile sunt amenințate, e amenințată și fauna, în mod automat. Un teren de dimensiunea unui teren de fotbal este pierdut la fiecare 48 de minute, iar aceasta e o statistică îngrijorătoare.

WWF este preocupată și de ecosistemele din oceane, care au, la rândul lor, nevoie de protecție. Dintre aplicațiile Apple prin care îți poți aduce contribuția se numără Angry Birds 2, Cooking Dash 2016, Candy Crush Saga. Jocurile sunt în continuare gratuite, dar poți sprijini WWF prin achizițiile in-app. Hay Day este, de asemenea, gratuit, dar poți cumpăra un sac de diamante cu logo-ul WWF pentru suma de 3,99 de euro.

Pentru a face sprijini inițiativa, intră în App Store, dă click pe bannerul Combat Climate Change, unde vei găsi cele 27 de aplicații.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine