(foto) Anastasia Coțofan a fost desemnată Miss Universitatea Agrară de Stat din Moldova

10801920_376490829175933_9083066004819375114_n
Foto:Photo Credit: captură foto

La Universitatea Agrară de Stat din Moldova s-a ales cea mai frumoasă studentă. În urma unui concurs desfășurat aseară într-un local din Capitală, Miss UASM 2016 a fost desemnată Anastasia Coțofan, studentă în anul I la Facultatea Cadastru și Drept, specialitatea Evaluarea Imobilului.

Cele opt participante au fost supuse la patru probe, unde au impresionat prin frumuseţe, inteligenţă, talent şi carismă. Dacă la primul număr, tinerele s-au prezentat timp de câteva minute, la cea de-a doua probă fetele au dat dovadă de creativitate, defilând în ținute sportive. După proba de inteligență, a urmat cea de-a IV-a probă și cea mai spectaculoasă – defilarea în rochii de seară.

În cele din urmă, studenta care i-a impresionat prin frumusețe și inteligență pe membrii juriului a fost Anastasia Coțofan. Aceasta a precizat că nu s-a așteptat să câștige titlul de Miss UASM. „Am rămas surprinsă când am auzit că am câștigat, iar în același timp, nespus de fericită și mândră. Această victorie m-a făcut mai încrezută în propriile puteri și în frumusețea mea. Nu mi-am făcut mari planuri de viitor privind modellingul, însă odată ce am acumulat puțină experiență, nu văd de ce aș ezita să descopăr acest domeniu”, a menționat Anastasia.

Photo Credit: Facebook/Nicolae Fluer
Photo Credit: Facebook/Nastya Sarokina
Photo Credit: Facebook/Nastya Sarokina
Photo Credit: Facebook/Nastya Sarokina
Photo Credit: Facebook/Nastya Sarokina
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine