Evenimente pe care să nu le ratezi marți, 12 aprilie

XE3TAOR8NF
Foto:stocksnap.io

O nouă săptămână începe cu pași îndrăzneți și ne îndeamnă să descoperim Chișinăul prin oameni și evenimente. Iată care sunt recomandările noastre pentru această zi de marți.

#1. Natalia Rahmistriuc la Clubul de elite Impresii din viață și cărți

Vino să o cunoști mai bine pe Natalia Rahmistriuc și să afli  de ce ea este o creatoare de modele și un model de viață. Evenimentul este parte dintr-o serie largă ce au loc sub egida Clublui de elite Impresii din viață și cărți. Dacă ești interesat, atunci vino la Biblioteca Hașdeu începând cu ora 14:00. Mai multe detalii puteți afla și pe Facebook.

 

#2. Edith Piaf. Femeia care a Iubit…

Teatrul Studio „Master Class” prezintă un eveniment monden de excepţie: Edith Piaf. Femeia care a iubit – un spectacol de Nelly Cozar, un recital despre viaţa şi creaţia a celei care a fost şi va rămâne veşnic o voce unică: Edith Piaf. Locația evenimentului este Tipografia 5, acolo unde sunteți așteptați de la ora 19:00. Prețul unui bilet este de 70 de lei. Mai multe despre spectacol aflați aici.

 

#3. Spectacolul toboșarilor japonezi „Dadadadan Tenko”

Începând cu ora 19:00 la Palatul Național vă așteaptă un show de excepție realizat de coreograful Isaya Mondori în 1987. Nu este un simplu concert, dar e o adevărată simbioză a teatrului, dansului și muzicii. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

 

#4. Film la Patria: Batman V Superman: Dawn of Justice

Temându-se că acțiunile supereroului privit ca un zeu rămân nesupravegheate, puternicul și formidabilul apărător al Gotham-ului îl provoacă pe salvatorul adorat, modern al Metropolis-ului, în vreme ce lumea nu se poate hotărî de ce tip de erou are mai mare nevoie. Cum Batman și Superman sunt în război, apare o nouă amenințare ce pune omenirea într-un pericol fără precedent. Orarul filmului îl găsiți pe patria.md.

 

#5. Film la Patria: The Jungle Book

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții? Orarul filmului îl găsiți pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine