Maria Saculțanu: „Aș vrea să defilez pentru casele de moda precum Chanel și Dior ”

1
Foto:Maria Salcuțanu – o tânără expresivă, naturală și foarte perseverentă

Cunoaște-o pe moldoveanca care a stârnit interesul agențiilor internaționale și care va colabora cu prima agenție de modele din România, MRA Models.

Fashion Model Management a descoperit-o pe Maria Saculțanu, o tânăra de 18 ani cu potențial de model, care a semnat în luna septembrie, prin intermediul agenției un contract de modeling cu prima agenție de modele din Romania, MRA Models, una dintre cele mai vechi agenții de modele din Europa de Est, care de-a lungul timpului a lansat modele de top precum: Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu, Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea sau Daniela Mârzac, iar în prezent caută să promoveze și modele, fete și băieți, din Moldova. „Este un eveniment marcant în viața mea pentru că acum, datorită faptului că am fost descoperită de Fashion Model Management, am șansa reală să-mi fac o carieră în modeling. Chiar dacă MRA reprezintă mai multe moldovence, nu m-am așteptat să ajung aici, să fiu reprezentată de prima agenție de modele din Romania care a ajuns sa facă atâtea nume celebre” , ne-a declarata Maria Saculțanu.

 

913250_10200576173102043_282796421_n
Prima ședință foto de portofoliu pentru Maria

Tânăra recunoaște că din copilărie și-a dorit să devină model. „În copilărie, în timp ce majoritatea fetelor se vedeau actrițe, cântărețe, mie mi-a plăcut la nebunie să pozez și să defilez, visam să ajung și eu în reviste. Acum ajung să-mi realizez această dorință și să mă conving că până și cele mai aparent irealizabile lucruri se pot materializa”, a mărturisit Maria.

 

collage
Maria Saculțanu – o tânără expresivă, naturală și foarte perseverentă

Chiar dacă nu are experiență în domeniu, Maria a participat anterior la concursuri naționale de frumusețe, devenind Vice-Miss Ungheni, orașul de origine al tinerei, în acest an, dar și clasându-se în top 10 finaliste la concursul Miss Moldova 2013. „Deși nu am ajuns să câștig titlurile în cauză, participarea la aceste concursuri a constituit un pas destul de important în formarea mea. Experiența scenică mi-a oferit mai multă încredere în propriile forțe, am căpătat curaj și dorință să-mi construiesc o carieră în lumea modelingului”. Nu am ezitat să o întrebăm ce crede despre actuala Miss Moldova 2013 – Valeria Țurcan: „Este o tânără care corespunde cerințelor și parametrilor impuși de acest concurs, dar ca și oricare altă tânără Miss cred că trebuie să continue să se perfecționeze, în special la capitolul dicție și aptitudine”.

 

1371351_10200576176062117_315892281_n
Prima ședință foto de portofoliu pentru Maria

Tânăra de 18 ani din Moldova, urmează să-și construiască o carieră de model la nivel internațional iar pentru început aceasta a participat la o ședință foto organizată de Fashion Model Management, cu scopul de a-și crea un portofoliu cu care să-și facă introducerea în industria de modeling. „Aș vrea să defilez pentru casele de moda creațiile cărora le admir și evoluția cărora o urmăresc: Chanel, Christian Dior și Nina Ricci sunt doar câteva nume. Aș vrea să vizitez cât mai multe țări și să văd cât mai multe capitale, dar evident – capitalele internaționale ale modei sunt pe primul loc: New-York, Paris, Londra, Milano.”

 

1373080_10200576176982140_762755462_n
Prima ședință foto de portofoliu pentru Maria

Datorită calităților sale fizice native și a chipului expresiv, Maria a stârnit deja interesul agențiilor internaționale. „Aspectul fizic este foarte important în industrie, iată de ce încerc să fac sport, atât cât reușesc, pentru a-mi menține silueta. Și alimentația contează, nu sunt la dieta însă încerc să exclud din alimentație dulciurile și făinoasele” ne-a recunoscut adolescenta.

 

1375999_10200576173182045_1533959192_n
Prima ședință foto de portofoliu pentru Maria

Maria, va absolvi în acest an liceul, însă acest lucru nu o împiedica să-și urmeze visul de a deveni un model celebru. „Ambele aspecte sunt foarte importante pentru mine, iată de ce încerc să le ofer atenție și timp în mod egal. În același timp, la moment mă axez pe crearea portofoliului și pot să-mi permit să mai chiulesc o zi de la ore pentru o ședință foto. În același timp, încă nu am un program prea încărcat așa că încerc să fiu o elevă sârguincioasă”.

 

1384859_10200576173022041_1398503715_n
Prima ședință foto de portofoliu pentru Maria

“Maria are stofă și potențial de model și are toate șansele, dar și calitățile necesare pentru a-și construi o carieră de succes, nu doar în România, ci la nivel internațional”, spune Liviu Ionescu, directorul și fondatorul MRA Models.

 

1392982_10200576175862112_1486420589_n
Prima ședință foto de portofoliu pentru Maria

Tânăra ne-a împărtășit și planurile sale de viitor. „Vreau să ajung unul din cele mai bune modele nu doar din Moldova, dar din întreaga lume. Sună utopic, dar cred că este realizabil. Pentru a ajunge la această performanță va trebui să depun mult efort și să muncesc necontenit, însă am în spate două agenții care mă susțin: Fashion Model Management de la noi și MRA Models din Romania. Acestea mi-au oferit șansa de a-mi construi o carieră de succes, restul depinde de mine”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *