Participă la ultimul antrenament de alergare înainte de Maratonul Internațional de la Chișinău

1
Foto:marathon.md

Duminică, 10 aprilie, la ora 10:00, va avea loc ultimul antrenament de alergare pe distanţă lungă (long run), petrecută de către Sporter, în cadrul pregătirilor pentru cel de-al doilea Maraton Internaţional din Chişinău, sub îndrumarea antrenorilor de la Sporter Run Liviu Croitoru și Vitalie Gheorghiță.

Punctul de întâlnire al participanților la cursă este staţia de alimentare Petrom, situată în sectorul Buiucani, str. Alba-Iulia, 117. Traseul cursei este în afara oraşului, spre lacul Ghidighici.

În această zi participanții vor alerga trei tipuri de distanţe de 9 km, 14 km și 18 km. Împreună cu toţi vor alerga și angajaţii companiei „Petrom-Moldova”, care este partenerul general al Maratonului din Chişinău.

Photo Credit: sporter.md

De asemenea, dacă doriți să vă antrenați individual puteți citi un articol de pe #diez.md despre locurile în care o puteți face.

Reamintim că Maratonul Internațional Chișinău se desfășoară pe data de 17 aprilie 2016. Anul acesta cursa este la cea de-a doua ediție. La primul Maraton din Chişinău au participat 10 000 de oameni din Moldova, precum şi oaspeţi din 30 de ţări, care au parcurs 3, 10, 21 şi 42 de km prin centrul Capitalei. Înregistrarea electronică va fi accesibilă până la 15 aprilie 2016.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine