4 vinuri Château Vartely, premiate în cadrul WineUp Fair în Transilvania, România

wine up awards 2016

În perioada 1- 3 aprilie, în Transilvania a avul loc cel mai profesionist și elegant târg de vinuri din România – WineUp Fair care a transfomat Clujul în capitala vinului și a gastronomiei. În cadrul târgului, vinăria Château Vartely și-a etalat cele mai bune vinuri printre care și două noutăți lansate recent pe piața României și a Moldovei.

Noutatea târgului din acest an a fost degustarea WineUp Official Selection, o evaluare de talie națională și internațională a vinurilor, cu un juriu specializat, unde vinurile Château Vartely au reușit să se impună, fiind premiate cu patru medalii:

# Aur – Chardonnay Botrytis, 2013
# Argint – Individo Traminer Sauvignon Blanc, 2014
# Bronz – Individo Rară Neagră Malbec Syrah, 2014
# Bronz – Taraboste Cabernet Sauvignon, 2011

Juriul WineUp a fost constituit de nume recunoscute în lumea vinului la nivel internațional: Master of Wine Essi Avellan din Finlanda, membră a juriului Champagne & Sparkling Wine World Championship, Master of Wine Peter McCombie, membru al juriului International Wine Challenge, Master Sommelier Adam Pawlowski, Elod Adam Wine Educator și Metro District Manager la Kobrand Distribution New York și alții.

Târgul WineUp Fair este la cea de-a II-a ediție, bucurându-se de un interes sporit în rândul iubitorilor de vin care au avut ocazia nu doar să deguste vinuri, ci și să discute în amănunt cu proprietari de crame, oenologi, brand ambasadori, producători care vin la Cluj-Napoca.

Vinurile Château Vartely au mai obținut diverse medalii la concursuri internaționale de profil în anii precedenți, cele mai recente fiind în cadrul concursurilor Mundus Vini, International Wine Challenge, Mondial de Bruxelles și altele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine