(foto) Participanții la Mister USM 2016 spun de ce vor să câștinge concursul de frumusețe și inteligență

page
Foto:colaj #diez

În acest an, la Universitatea de Stat din Moldova se va organiza, în premieră, Mister USM. Concursul, care se va desfășura pe data de 14 aprilie, îi va pune la încercare pe cei cinci tineri participanți, care au fost aleși în urma unui casting desfășurat în luna martie.

Pentru o performanţă şi o evoluţie perfectă a evenimentului, timp de două săptămâni, tinerii sunt  antrenaţi de agenția AD Models, Jump For Life și alți parteneri. #diez i-a întrebat pe fiecare dintre ei de ce cred că ar merita să fie desemnați Mister USM 2016.

# Corneliu Ciorici, Facultatea de Fizică și Inginerie

Photo Credit: Facebook/ASUSM

 

 

Niciun titlu nu poate exprima în totalitate calitățile unui om sau măreția lui față de altul. Un bărbat n-ar trebui să se simtă „mai bărbat” doar pentru că a câștigat un concurs. Rangul înalt se păstrează nu printr-un titlu, ci prin aprecierea celor din jur si toleranță față de ei: noi toți suntem cei mai buni! Prin intermediul concursului Mister USM deja am cunoscut mulți oameni frumoși la suflet și de ce să nu mă cunoască și alții pe mine, așa… cum o să mă descopere ei. Eu particip pentru a transmite oamenilor o doză de pozitivism și o stare de bine, de aceea îi invit pe toți cititorii acestui articol, și nu numai, să vină să se contagieze de zâmbetul meu.

 

 

 

# Cebanenco Nicu, Facultatea Științe Economice

Photo Credit: Facebook/ASUSM

 

 

Eu nu mă consider un favorit și cred că fiecare participant are șanse egale la câștigarea titlului de „Mister USM 2016”. În ceea ce mă privește pe mine, pot spune că sunt o persoană pozitivă, optimistă, plină de energie, permanent în căutarea cheilor care îmi deschid noi uși pentru împlinirea visului spre care tind. Despre concurs, în urma primei săptămâni de pregătire, pot spune că e unul foarte interesant, iar asta pentru că mă aflu tot timpul în compania unor oameni plăcuți și de la care pot învăța ceva nou. Nu pot spune că acest eveniment este unul chiar așa important pentru mine, deoarece nu visez sa fiu model, dar îmi plac provocările. Să învingă cel mai bun!

 

 

 

# Ion Railean, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Photo Credit: Facebook/ASUSM

Concursul Miss și Mister USM este o provocare pentru mine, dar și o arenă artistică în care noi, tinerii activi, curioși, ingenioși am venit să învățăm ceva nou, să căpătăm o nouă experiență și, de ce nu, să ne demonstrăm abilitățile pe care le avem. Fiecare din noi merită acest titlu odată ce a participat activ la toate trainingurile și ne-am încadrat serios în activitățile propuse de către organizatori.

Eu sunt un tânăr foarte activ, sincer, vesel, care tinde spre obținerea acestui titlu. Dacă aș enumera atuurile, pot spune că am făcut un Colegiu de Arte în care am învățat cum e corect să ieși pe scenă în fața unui public, arta vorbirii, măiestrie actoricească. În prezent mai fac și dans popular la Facultatea de Arte a USM. Am mai participat la astfel de concursuri și sincer acesta este destul de interesant, sper ca și juriul să rămână satisfăcut de prestația mea.

 

 

# Andrei Aprodu, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

Photo Credit: Facebook/ASUSM

 

 

Nu am venit la acest concurs pentru a fi desemnat Mister USM 2016, am venit să aflu ceva nou, să-mi fac prieteni noi și să mă distrez. Sunt un băiat simplu, ce iubește distracția, aventurile și tot ce este nou. Îmi place să cunosc ceea ce nu știu, să văd cum stau multe lucruri și în alte domenii, iar în cazul de față, cel al modellingului. Dacă aș obține titlul de Mister USM 2016, evident că aș fi fericit și bucuros, dar subliniez, nu am venit să mă lupt, ci pentru distracție.

 

 

 

 
Cel de-al cincilea participant de la care nu am obținut un răspuns la întrebarea noastră este Serghei Moroziuc, student la Facultatea Științe Economice. Poți vedea toți participanții concursului la Miss și Mister USM 2016 aici. 

Menționăm că pentru a desemna Miss şi Mister Simpatia Publicului, puteți vota favoriţii printr-un like la fotografia participantului care credeți că merită titlul de Miss și Mister USM 2016. Candidatul şi candidata cu numărul maxim de like-uri vor fi desemnați cu titlul de Simpatia Publicului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine