9 recomandări de evenimente pentru prima duminică din lună, 3 aprilie

kudinov
Foto:Vladimir Kudinov

Petrece prima zi de duminică a acestei luni util și frumos pentru a-ți aminti plăcut de această perioadă pe parcursul întregului an. În aceste sens echipa # diez.md ți-a pregătit mai multe evenimente pentru duminică, 3 aprilie.

#1. Cupa Orașelor la Ce?Unde?Când? în rusă

 

Cupa Orașelor

La ora 10:30, la Biblioteca de Arte din Chișinău. Se vor jucat 4 tururi a câte 12 întrebări. Detalii pe Facebook. 

#2. Salubrizarea Cimitirului Evreiesc

 

Cimitirul Evreiesc

Pe data de 3 aprilie organizăm Salubrizarea Cimitirului Evreiesc din Chișinău. Suntem deja la a III-a ediția! Am făcut salubrizări în 2014 și în 2015 și toate au fost cu succes.  Înțelegem foarte bine faptul, că nu putem schimba situația radical, organizând salubrizări. Este nevoie de mai mulți bani, mai mulți oameni și mai serioasă atitudine.

La ora 12:00, la Cimitirul Evreiesc din Chișinău. Detalii în eveniment. 

#3. Fete deștepte și cochete III

 

Fete Cochete

Prezentare de modă, la ora 11:00, la Biblioteca Hasdeu, detalii pe Facebook.  

#4. Wedding Coffee

 

Wedding Coffee

Wedding Coffee este un seminar pentru viitorii miri care își doresc o nuntă fenomenală, dar nu știu cum să o realizeze. La ora 11:00, la Radisson Blu Hotel, detalii în eveniment. 

#5. Schimb de cărți. Minunata lume nouă

 

Schimb de cărți

Duminică, 3 aprilie schimbul de cărţi îşi dă întâlnire pentru a împărtăși impresii despre cartea „Minunata lume nouă” de Aldous Huxley, dar și despre alte cărți care le-am citit între timp, și să facem schimb cu multe alte cărți care abia așteaptă să fie citite. La 16:00, la 513, detalii pe Facebook.  

#6. POT Music 2016, Semifinala 2

 

POT Music

POT Music anunță lansarea celei de-a II-a ediții a concursului pentru trupele începătoare. După o lună intensă de promovare și recrutare în concurs a unor formații promițătoare suntem gata să revenim pe scenă cu trupe noi.

Veniți să-i descoperim și să-i susținem pe cei ce sunt la început de cale, dar care au ce arăta publicului.
Toți cei prezenți la concertul Semifinalei 2 vor avea posibilitatea să voteze pentru trupa preferată. Astfel, tu și prietenii tăi veți putea decide care trupe vor merge în etapele următoare ale concursului. La ora 18:00, la T5 Bar, detalii în eveniment. 

#7. Spectacolul ,,Ubu rege”

 

Ubu Rege

De la o glumă a unor liceeni, Ubu rege a devenit, prin stilul disciplinat al lui Alfred Jarry, o operă monstruasă si legendară, din mai multe puncte de vedere. Mai întâi: cine nu cunoaşte cuplul Ubu? Aventura lor hilară şi celebră a trecut în posteritate…chiar şi în limbajul francez curent, cuvântul ubuesque desemnează un personaj comic prin cruditate şi laşitate. Vă aşteptăm la #teatru! La 18:30, la Teatrul Eugene Ionesco, detalii pe Facebook.  

#8. VOBULAT

 

Vobulat

Să petrecem săptămâna de lucru cu muzică bună, prieteni și cocktailuri gustoase, amplitudini muzicale neatinse până acum și desigur multă dragoste exprimată prin dans, dans, dans! La ora 22:00, la T5 Bar, detalii în eveniment. 

#9. STRADA CLOVERFIELD 10 2D

După ce este implicată într-un accident rutier, o tânără se trezeşte în casa şi grija a doi bărbaţi care pretind că lumea exterioară a fost grav afectată de un atac chimic de amploare. La Patria Loteanu la orele 13:30 / 18:00 / 20:10 / 22:20, detalii pe pagina oficială. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine