Fii voluntar în campania „Masa Bucuriei”! Poți deveni un Super Erou în viața unei persoane nevoiașe

d5ea3bac-770f-4ec0-b4cf-eaf8f3614305

Ești tânăr și vrei să ajuți? Implică-te în calitate de voluntar în campania de Paști „Masa Bucuriei”. Pe 23 aprilie, devină Super Eroul în viața unei persoane nevoiașe. Nu e necesar să ai calități supranaturale – timpul este puterea ta. Completează formularul și înscrie-te în rândul tinerilor care fac diferența!

În preajma sărbătorilor de Paști, pentru al șaptelea an consecutiv, Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei organizează campania de Paști „Masa Bucuriei”. Scopul campaniei este promovarea solidarității și susținerea persoanelor aflate la limita existenței. Pe parcusul a trei săptămâni vor fi organizate lecții de solidaritate în instituțiile de învățământ, iar campania va culmina cu organizarea colectei naționale de produse alimentare neperisabile în sâmbăta Floriilor, la data de 23 aprilie.

Voluntarul, în cadrul campaniei de Paşti, este omul fără de care aceasta nu s-ar putea desfăşura. Astfel, la data de 23 aprilie, la intrarea în magazin, voluntarul informează și îndeamnă oamenii despre posibilitatea de a dona produse alimentare.

Dacă ești tânăr, activ și vrei să te implici într-o campanie socială, atunci aceasta esta șansa ta. Este posibil să devii un Super Erou în viața persoanelor care au nevoie de ajutor și susținere. Fiecare dintre noi are o super putere. Super puterea tinerilor este timpul și implicarea.

Te poți implica în campania „Masa Bucuriei” în rol de voluntar sau lider de echipă.

Află detalii despre responsabilitățile și posibilitățile de implicare aici.

Pentru a se implica la colectarea de produse alimentare, toţi voluntarii participă la sesiuni de instruire. În cadrul sesiunilor de formare, tinerii își formează abilităţile necesare pentru a interacţiona cu populaţia şi a o motiva să susţină oamenii nevoiaşi prin donaţii.

Exprimă-ți dorința de a deveni Super Erou. Până la data de 15 aprilie, completează formularul de aplicare și înscrie-te în rândul celor care schimbă societatea spre bine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine