(foto, video) ULTIMA ORĂ! O nouă explozie a avut loc la o stație de METRO din Bruxelles

CeI2z1nW0AY-kog

Potrivit ultimelor relatări de pe Twitter, o nouă explozie a avut loc la o stație de metro din Bruxelles. Incidentul ar fi avut loc la stația Maelbeek care este situată în apropierea instituțiilor UE. Explozia a avut loc la scurt timp după ce alte două explozii au avut loc în aeroportul Zaventem din Bruxelles.

Conform unor surse din presa belgiană, ar fi vorba despre atacuri teroriste. Toate liniile de metrou din capitala Belgiei au fost închise.

Reamintim că, alte două explozii puternice au avut loc, marți dimineața, în aeroportul Zaventem din Bruxelles, mai multe persoane fiind rănite. Potrivit primelor estimări, ar fi vorba de cel puțin 11 morti, alături de câteva zeci de răniți.

CeKFpMBXEAA9sXE

 

Cel puţin 15 persoane au murit în explozia de la staţia de metrou Maalbeek. Explozia a avut loc într-un vagon de metrou. Exploziile de la staţiile de metrou Schuman şi Kunst/Wet din apropiere de instituţiile europene nu au fost confirmate de autorităţile belgiene.

Toate linii de metrou au fost închise. La fel şi aeroportul Zaventem, unde a avut loc un atentat sinucigaş, soldat cu 13 morţi şi 35 de răniți, bilanţ confirmat de Parchetul belgian.

Momentul deflagrației a fost surprins de o cameră video:

 

CeI4sg-WoAAV-GW

CeI1_tZW8AAAM8F

CeI2z1nW0AY-kog

CeI7LRBW0AAaQ-C

CeI6wyWXIAA7BBY

CeI6yuRUYAAesDJ

CeI6PTDWEAA0ILI

CeI8f_RWEAAzKJw

CeI_Y67XIAArjLs

CeJAd4vUMAAa4ui

CeI8WHRW4AAU9lE

CeJPwxiWEAAG0wE

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine