Pirații cibernetici au furat și au publicat mai multe fotografii personale de-ale cântăreței Adele

1
Foto:Photo Credit: dailyvenusdiva.com

Câteva fotografii personale de-ale cântăreței britanice Adele au ajuns în vizorul public după ce contul de e-mail al iubitului ei, Simon Konecki, a fost spart. Jaful cibernetic a fost făcut vineri, 18 martie, atunci când mai multe imagini cu băiețelul lui Adele au apărut pe Facebook. Printre fotografii sunt și unele imagini cu o ecografie a cântăreței în timp ce era însărcinată și un selfie pe care și l-a făcut în propria bucătărie, transmite mediafax.ro.

După apariția pe rețelele de socializare a acestor fotografii, mai mulți fani s-ar fi arătat nemulțumiți nu doar de jaful produs, dar și de comportamentul unor „fani” de-ai cântăreței care au distribuit foarte activ aceste fotogafii.

O sursă din industria muzicală a declarat tabloidului britanic: „Fix aceste lucruri îi repugnă lui Adele în privinţa faimei. Poate că este sensibilă pe scenă şi împărtăşeşete sentimentele sale fanilor, dar crede că ar trebui să existe limite. A fost extrem de supărată şi furioasă atunci când managerul ei i-a dat vestea despre fotografii şi i-a transmis să se ocupe de asta de îndată”.

Printe aceste poze mai este încă una în care câtăreața are cinci ani și a scos limba în fața aparatului de fotografiat. O altă fotografie o arată pe aceasta pe când avea 20 de ani, ţinând o ţigară şi o sticlă de şampanie, sprijinită de pat.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat „21”, a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio – „25”.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum „Someone Like You” şi „Rolling in the Deep”. Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat „25”, a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine