Dumitru Crudu crede că ar fi bine să dispară corturile din PMAN

protest11collage

Poetul și dramaturgul Dumitru Crudu scrie într-un editorial pentru deschide.md că ar fi bine ca protestatarii să-și scoată corturile și să elibereze Piața Marii Adunări Naționale.

„Vă rugăm frumos, dați-ne Piața Marii Adunări Naționale înapoi. Vă rugăm tare frumos dați-ne trotuarul din fața Parlamentului înapoi. Ca să putem și noi să ne plimbăm pe acolo, pentru că vrem să vă spunem foarte sincer, tare ne mai place să ne mai plimbăm pe acolo. Înainte să vă instalați dumneavoastră în corturi acolo, stimați protestatari, treceam zilnic prin fața Parlamentului și prin Piața Marii Adunări Naționale, dar, de vreo jumătate de an, ne-ați lipsit de plăcere asta”, scrie Dumitru.

Dumitru Crudu mai menționează că acest lucru ar trebuie să se întâmple deoarece multe din revendicările protestatarilor au fost îndeplinite: „Ați vrut un alt guvernator, avem un alt guvernator și încă ce guvernator, un om cu o minte brici! Ați vrut ca președintele să fie ales de popor, iată va fi ales de popor, așa cum ați cerut”.

„Dați-ne Piața Marii Adunări Naționale înapoi. Dați-ne trotuarul din fața Parlamentului înapoi. Vă rugăm frumos, scoteți-vă corturile și lăsați-ne și pe noi să ne plimbăm prin Piață sau pe trotuarul din fața Parlamentului. Sau, de ce nu, lăsați-ne și pe noi să protestăm, dacă o să vrem asta. Inclusiv, punând pe tapet miliardul furat”, mai adaugă Dumitru Crudu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine