(video) Privesc.eu a testat primul live cu tehnica video la 360 de grade

video360
Foto:PC: www.theverge.com

Echipa de la Privesc.eu e mereu în trend cu ultimele noutăți digitale. Iată de ce, aceștia acum testează videourile de 360 de grade ca să poată transmite live acest tip de video. Sâmbătă, 12 martie, privesc.eu a transmis începutul ședinței Guvernului în noul fel.

Video la 360 grade înseamnă o filmare interactivă în care poți mișca „camera” de colo-colo. Practic poți vedea orice cadru, indiferent că este la stânga, la dreapta, în față, în spate, sus sau jos.

Acum cel care vizionează este cameramanul, pentru că imaginea nu trebuie să fie de două ori la fel. În funcție de cine urmărește filmarea, aceasta poate fi diferită.

Dacă vedeți că un video are tagul #360, atunci încercați să vă jucați cu el, să-l rotiți, să priviți în toate părțile, deoarece ceea ce arată cameramanul nu mereu este cel mai interesant lucru care se petrece acolo unde a fost făcut videoul.

Ședința Guvernului Republicii Moldova din 12 martie 2016Începutul ședinței Guvernul Republicii Moldova #360Live aici: https://www.privesc.eu/Arhiva/66034/

Posted by Privesc.Eu on Saturday, March 12, 2016

 

Ghid de la Privesc.eu cum să te uiți la un video 360 de grade:

Evanghelism. Cum să privești video 360 grade filmate de privesc.eu.

Posted by Privesc.Eu on Wednesday, March 2, 2016

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine