9 recomandări de evenimente pentru vineri, 11 martie

divergent
Foto:PC: www.vulture.com

Primăvara își face prezența tot mai mult, atât în calendar, cât și în sufletele noastre îndrăgostite de frumos. Dacă încă nu ați plănuit ziua de vineri, 11 martie, atunci iată recomandările noastre.

#1. AsemQuest „Around the world in 80 minutes”

 

PC: ASEM

Imaginați-vă că ASEM-ul nu este o instituțiie de învățămînt, ci reprezintă planeta Pămînt și blocurile devin continente cu diferite țări.

Concursul va reuni participanți, repartizați în cîteva echipe care vor primi un citat, o întrebare sau fraza. Sarcina participanților este de a ghici care citat și la care țară se referă. Dacă participanții vor afla care este țara, căreia i s-a atribuit citatul respectiv, ei vor găsi locația dată, și acolo se vor întîlni cu reprezentantul țării respective. “Ambasadorul” țării le va oferi cîte un task de îndeplinit, axîndu-se pe logica și creativitatea participanților.
Primele trei echipe, care vor fi cîstigătoare, vor primi cadouri speciale!!!

Price: 20 lei
Meeting point : La havuz vis-a-vis de bl F
Registration: 0-79-159696/ 0-68-725747/ 0-69-600700/ Detalii pe Facebook.

#2. Chebanenco Memorial (Open) Rapid Chess

 

Șah rapid

La ora 11:00, la Aeroportul Chișinău, detalii în eveniment. 

#3. Talk show public: „Familia: între masculin și feminin”

 

Radio Moldova Tineret

Radio Moldova Tineret te invită la un talk show public care va avea ca subiect drepturile și rolurile femeilor și bărbaților în familie. Vineri, 11 martie, ora 18-00, la Tucano Brasil, detalii pe Facebook.

#4. Dmitri Miticov la Republica

 

Acțiunea 2012

O seară de poezie așteptată.
O întâlnire cu poetul din Dubăsari Dmitri Miticov.
Lecturi cinice & etice & estetice. La ora 18:30, la Biblioteca Națională, detalii în eveniment. 

#5. Music evening „Songs for her”

 

Songs for her

În această vineri, în Tucano Coffee Kenya la ora 20:00 vom dărui bună dispoziție prin muzică, mixată de Big Bro și dedicată tuturor femeilor. Vă așteptăm cu prietenele, iubitele sau colegele de serviciu în Tucano Coffee Kenya (bd. Moscova, 1/4) la 20:00. Detalii pe Facebook.  

#6. Spectacolul „Oscar şi tanti Roz”

 

#Dramă

Drama ,,Oscar și tanti Roz’’ este o piesă în care, deși se vorbește despre moarte, inspiră speranță și credință în Dumnezeu, întregul spectacol este o odă închinată vieții. Piesa scrisă de Eric Emanuell-Schmitt, în regia lui Petru Vutcărău depășește de fiecare dată așteptările spectatorilor. La 18:30, la Eugene Ionesco, detalii în eveniment. 

#7. Hip – Hop Dont Stop

 

T5 Bar

La 22:00, la T5 Bar, intrarea 50 lei, detalii pe Facebook.  

#8. Friday Live Sesion. Magic Band + Tusa!

 

Kiras

Un Live Session with Magic Band vă așteaptă Vineri, 11 martie, ora 22:00 cu artiștii de pe pământurile underground-ului moldovenesc. La Kiras, detalii în eveniment.

#9. SERIA DIVERGENT: ALLEGIANT la Cinema Patria

După cutremurătoarea revelație din Insurgent, Tris și Four sunt obligați să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară orașul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi așteaptă, asta mai înseamnă să-și abandoneze pentru prima dată prietenii și familia. Tot ce știau devine irelevant în această nouă lume ,iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucnește un război care amenință întreaga omenire. Pentru a supraviețui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul,sacrificiul și iubirea.

Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine