OSCE lansează un concurs pentru video pe tema diversității minoritare

2
Foto:Photo Credit: plus.google.com

Înaltul Comisar pentru Minorități Naționale al OSCE lansează concursul „Școala noastră, diversitatea noastră: istoria ta în 60 de secunde” destinat tinerilor de la 12 până la 18 ani. Concursul este organizat cu ocazia celebrării a 20 de ani de la lansarea primelor inițiative cu privire la drepturile minoritățile naționale la educație.

Toți doritorii de a participa trebuie să pregătească un spot video de maxim un minut în care să ilustreze tema diversității minoritare. Trei cele mai bune filmulețe vor fi premiate și prezentate la ceremonia jubiliară la Haga, Olanda. Astfel, câștigătorii vor primi:

# locul I – o cameră video performantă;
# locul II – o tabletă;
# locul III – un rucsac cu panel solar.

 

Photo Credit: osce.org
Photo Credit: osce.org

Obiectivul acestui concurs este de a încuraja tinerii să împărtășească viziunea lor despre diversitate și rolul educației în acest aspect. La acest concurs pot participa tinerii din orice țară. De asemenea, odată cu filmulețul, participanții vor trimite informații cu numele, data nașterii, email-ul, numărul de telefon, poza autorului sau a grupului de autori, țara de origine, orașul și denumirea școlii. Toate acestea trebuie expediate la adresa electronică videocontest@osce.org până pe data de 31 martie 2016.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului puteți să aflați accesând site-ul oficial al organizatorilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine