Premieră la USM! Concurs de frumusețe atât pentru fete, cât și pentru băieți. Participă la casting

IMG_9503-620×349

Studenții Universității de Stat din Moldova sunt invitați să participe la castingul Miss și Mister USM 2016. Acesta se va desfășura pe data de 14 martie, în sala senatului (blocul central, etajul 2), cu începere de la ora 15:00.

Dacă în anii precedenți la USM se organiza doar Miss Universitate, în 2016, cu ocazia aniversării a 70 de ani de la fondarea instituţiei, Autoguvernarea Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova a decis să fie organizat, în premieră, și Mister USM.

Astfel, toți doritorii de a concura la unul dintre cele mai importante concursuri de frumusețe din țară sunt invitați să participe la preselecție. Cei interesați trebuie să îndeplinească un formular de înregistrare.

În urma castingului organizat, juriul, format din membrii ASUMS și parteneri ai evenimentului, va alege șase fete și șase băieți care să participe în etapa finală a concursului. Anul acesta, organizatorii promit să uimească plăcut, prin crearea unei „emisiuni TV”, însă mai multe detalii vor fi prezentate în ziua castingului.

Finala Miss și Mister USM 2016 se va desfășura la mijlocul lunii aprilie. În anul 2015, câștigătoarea concursului de frumusețe și inteligență „Miss USM 2015” a fost desemnată Alina Bargan, studentă la Facultatea de Relații Internaționale, Științe Politice și Administrative.

Photo Credit: Facebook/Autoguvernarea Studenţilor Universităţii de Stat din Moldova‎
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine