(foto, video) Fiul unui deputat PLDM a fost împușcat mortal de fratele său

arma

Fiul mai mare al deputatului liberal-democrat Nae-Simion Pleșca din actualul Parlament a fost împușcat mortal în această seară, de către fratele său mai mic. Totul s-a întâmplat în apartamentul deputatului de pe strada Sfatul Țării din centrul Capitalei.

Poliția se află la fața locului pentru a investiga circumstanțele incidentului. Potrivit site-ului Realitatea.md, informația a fost confimată de surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

media_145738238634505900

Potrivit unor surse din cadrul MAI, deputatul și soția sa se aflau acasă, în timp ce frații se aflau în bucătărie, unde s-a întâmplat tragedia.

Fratele mai mic, Sorin, născut în 1990, care l-a împușcat pe Dan (născut în 1984), a fugit de la fața locului. Acesta este căutat de oamenii legii.

Mai multe echipaje de poliție, dar și ambulanța au venit la fața locului. De asemenea, mai mulți reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne se află acum la locul faptei.

media_145738174496410000

Fiul cel mic al deputatului a fugit de acasă înainte să vină poliția. Acesta ar fi fugit cu automobilul tatălui său, o Skoda Superb. Ultima dată mașina a fost văzută pe str. Alba Iulia, la ieșirea din oraș.

Arma din care s-a împușcat este de model CZ 75. Băiatul deținea arma legal. Era pistolul său personal. Acesta este angajat al Departamentului Poliției de Frontieră.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine