8 evenimente la care putem merge în a 8-a zi a lunii martie

45L-Couple-on-Brompton-bikes-Hyde-Park-High-res
Foto:PC: dorchestercollection.com

Primăvara își face prezența tot mai mult atât în calendar, cât și în sufletele noastre îndrăgostite de frumos. Dacă încă nu ați plănuit ziua de marți, 8 martie, atunci iată recomandările noastre.

#1. Marș de 8 martie: „Sexismul Ne Fură Șansele”

Grupul de Inițiative Feministe din Moldova vă invită să participaţi în data de 8 martie, 2016 la cel de al doilea marș feminist, care anul acesta va avea titlul „Sexismul ne fură șansele”. Marşul va începe la ora 12:00, având ca punct de pornire magazinul „Unic”. Scopul marșului constă în atragerea atenției asupra gradului înalt de sexism manifestat în spațiul public și a efectelor sale nocive. Detalii despre eveniment aflați pe pagina de Facebook.

 

#2. POP Up – Make Up profesionist

De 8 marti puteți veni între 10:00 și 17:00  la Tucano Coffee Brasil (et.2) și împreună cu Make-Up Artista – Rodica Vlas – să faceți un machiaj la dorință (serată, cină romantică, zi de naștere, etc.) Fiecare participant va primi un cadou pregătit chiar de beneficiarii Asociației. Contribuția recomandată este de 200 lei. Banii vor fi utilizați pentru procurarea lămpilor bactericide pentu Centrul Ambulator de Fibroză Chistică și alte Maladii Rare din cadrul Centrului Mamei și Copilului. Mai mult detalii aflați pe Facebook.

 

#3. „Orice femeie e frumoasă”, în dialog cu Maestrul Eugen Doga

Maestrul Eugen Doga ne invită pe 8 Martie la un dialog sincer despre viață, dragoste, muzică, pasiune. S-a născut pe 1 martie, la Mocra, în Transnistria. Valsurile sale sunt recunoscute drept capodopere ale umanității. Este declarat personalitatea remarcabilă a mileniului. Evenimentul începe la ora 13:00 la Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Prețurile biletelor variază de la 50 până la 120 de lei. Mai multe detalii aflați vizitând pagina de Facebook.

 

#4. Metamorfoze cu miros de lalele // 8 martie la Shopping MallDova

Dacă de 8 martie îți dorești o zi plină de soare, flori și frumusețe, în care dorințele se împlinesc, destinația ta este Shopping MallDova. Chiar de la intrare vei fi întâmpinată cu lalele fragede și aromate – semn că vei avea o zi perfectă. Iar pentru a te simți ca o adevărată zână a primăverii, te invităm să participi la un masterclass în care îți vei crea o coroniță din florile preferate, modernă și numai bună de asortat la ținutele de sezon. Pentru o imagine completă, vei mai avea nevoie doar de machiajul potrivit. Acesta îți va fi oferit în cadrul unei sesiuni speciale, realizate de către 2 make-up artiști profesioniști, utilizând cosmetice de calitate de la brandul Melkior. Masterclass-urile și sesiunea de make-up vor avea loc de la 16:00 la 17:30, la parter – grăbește-te să prinzi un loc!
Iar de la 17:30 toate cuplurile îndrăgostite vor fi invitate să prindă ritmul primăverii în cadrul unei lecții de tango. Urmărește evenimentul și pe Facebook.

 

#5. De 8 martie #hailateatru

La Teatrul Eugen Ionesco se joacă cel mai popular și longeviv spectacol din Republica Moldova. Regizorul Petru Vutcărău a știut încă acum 20 de ani, când a fost jucat în premieră la TEI, să abordeze realitățile social-politice ale vremii, pentru a-l face mereu actual. Rolul Chiriței este jucat de Valeriu Pahomi. Cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii, coana Chirița amuză publicul și aduce zâmbetul pe buzele spectatorilor chiar și atunci când plânge. Spectacolul începe la ora 18:30. Urmăriți evenimentul și pe pagina de Facebook.

 

#6. Cu Ciubz de 8 martie

De 8 Martie, Ciubz trece la pupitru și bagă cea mai bună muzică, în Uptown! Chiuială și voie bună vă așteaptă pe toți! Se va prepara cel mai fin și feminin Aperol Spritz gustat vreodată. Nu încălțați tocuri înalte, nu vă alegeți ținute incomode, pentru că de dragul vostru, fetelor, Ciubz face praf ringul de dans! Evenimentul începe de la 21:00 la Uptown. Intrarea este 30 lei. Vedeți mai multe detalii aici.

 

#7. Spanish Acoustic Night

Pe 8 martie o seară specială se organizează la Kira’s, începând cu ora 21:00. Va avea loc un recital acustic care o să bucure urechile cu muzică bună în stil spaniol. Intrarea este liberă. Aflați mai multe detalii pe Facebook.

 

#8. O-Live Music

Începând cu mâine și până pe 21 martie încep serile muzica la Oliva. De la 18:30 vă puteți lăsa cuprinși de magia muzicii acustice pentru a vă face serile mai speciale. Aici puteți urmări programul serilor cu muzică.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine