(video) Urmărește LIVE a doua zi de prezentări din cadrul Moldova Fashion Days

DinuBubulici.com-2640

Pe 5 și 6 martie lumea modei și-a deschis larg ușile, anunțând cel mai tare eveniment de modă al anului – Moldova Fashion Days – un show de excepție oferit de Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu susținerea USAID Competitiveness Project.

În această primăvară, Moldova Fashion Days este deja la cea de-a noua ediție, venind cu o locație specială și două zile de show senzațional, în care designerii de modă vor încerca să impresioneze publicul cu noile colecții. De la ediție la ediție, Fashion Show-ul devine tot mai profesionist, tinde să ajungă la nivelul evenimentelor de modă europene, astfel încât la ediția din această primăvară, pe podium vor defila doar modele profesioniste.

Astăzi, 6 martie, urmează a doua zi de defilări în care alți designeri își vor prezenta colecțiile de primăvară – vară 2016. În cea de-a doua zi de Moldova Fashion Days, pe podiumul DIN ♥ vor putea fi admirate cele mai recente colecții de la Nikita Rinaldi, Liudmila Storojuc, Miss Vivien, The Flavour Atelier, Move, Malena, Lavielace, Feodora, Alina Bradu, DiVero și EHO.

Evenimentul este organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare (APIUS), cu susținerea USAID Competitiveness Project.

Vezi aici o galerie cu toate ținutele din prima zi a evenimentului Moldova Fashion Days, semnată de fotograful #diez, Dinu Bubulici.

Evenimentul începe la 19.30, cu un fashion networking party Wine&Music, urmat de prezentarea colecțiilor. Vezi mai jos LIVE video de la eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine