Reacțiile internauților după anunțarea câștigătoarei Eurovision 2016

Lidia-Isac-poll-favourite-Moldova-2016-600×400
Foto:Photo Credit: wiwibloggs.com

Sâmbătă seara s-a desfășurat finala națională a concursului Eurovision. Câștigătoare a fost desemnată Lidia Isac cu piesa Falling Stars. Odată cu anunțarea rezultatelor finale, au început să apară și părerile internauților care au fost de la comentarii răutăcioase, până la aprecieri și cuvinte de laudă.

Fie că nu au fost de acord cu aprecierea juriului, fie că nu le place piesa sau interpreta, cei mai mulți dintre internauți s-au arătat nemulțumiți de desfășurarea și finalul concursului național. După anunțarea câștigătoarei, cititorii #diez nu au ezitat să-și expună părerile.

 

Reacții din grupul Eurovision Internațional
Reacții din grupul Eurovision Internațional

Fără titlu

Fără titlu

Interpretul Nicu Țărnă a scris pe pagina sa de Facebook: „Iar nu intrăm în finală…”. Neîntârziat, au apărut și comentarii.

Fără titlu

Fără titlu

Pe o notă mai optimistă, interpreta Corina Țepeș și-a expus părerea, îndemnându-i pe participanți să continue să evolueze: „He he! Stimați colegi și tineri interpreți de pe scena Eurovisionului, există viață și fără acest concurs! Nu uitați că simpatia publicului N-o poate cumpăra nimeni, nici juriul și nici voturile publicului. Nu lăsați mâinile în jos pentru că cineva din juriu v-a pus o notă mică! Încercați să ajungeți la inima publicului altfel! Dumnezeu ne-a lăsat 7 note, dar din ele se poate face atâta muzică! P.S.: Au fost voci foarte bune în acest an și mi-aș dori să-i văd mai des, nu doar la Eurovision! Succes!”

La finala preselecţiei naţionale au participat 16 interpreţi şi formaţii. Pe scena de la Stockholm, Moldova va concura în prima semifinală, pe data de 10 mai, alături de Rusia, Azerbaidjan, Grecia şi Cipru.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine