Recomandări de evenimente pentru sâmbătă, 27 februarie

doi_prieteni_2-1280×800
Foto:Photo Credit: prowallpapers.ro

Pentru sâmbătă nu-ți planifica nimic. Este ziua în care ai putea să mergi la un anumit eveniment pentru a te relaxa, pentru a te culturaliza și pentru a învăța ceva nou. Fie că ești deja decis cum îți vei petrece ultima sâmbătă din februarie 2016, fie că nu, echipa #diez îți oferă câteva recomandări.

#1. Vino la concertul marca „Pot Music” cu Red IceCream și 1000facez

 

Photo Credit: facebook.com/events
Photo Credit: facebook.com/events

Fanii muzicii rock vor avea ocazia să asculte Red Ice Cream și 1000facez la un nou concert live marca „Pot Music”. Pe 27 februarie la ora 19.00 ești așteptat la T5 pentru a savura muzică live de calitate. Prețul unui bilet, pe care îl puteți procura la intrare, este de 50 de lei. Pentru a afla mai multe despre concert citește și acest articol.

 

#2. Spectacolul „Iubirea la proști” de la Teatrul Eugen Ionesco

 

Photo Credit: iticket.md/event
Photo Credit: iticket.md/event

Sâmbătă ești așteptat la teatru.  La Teatrul Eugen Ionesco se joacă comedia „Iubirea la Proști”. Comedie franceză, cu umor rafinat și replici explozive, unde situațiile absurde și confuziile amuzante se țin lanț,  regizată de M. Chris Nedeea (România), după un text de Francis Veber – actor, dramaturg, regizor și scenarist francez contemporan în vogă. Spectacolul este la ora 18.30, biletele le puteți comanda online aici.

#3. Expoziția „Da Vinci – Invenții” la Muzeul Național de Istorie din Chișinău

 

Photo Credit: diez.md

Expoziția „Da Vinci – Invenții” reunește circa 50 de modele de maşinării, proiectate acum 500 de ani de cea mai importantă figură culturală a Renaşterii, care sunt grupate în următoarele categorii: mașini de război, maşini hidraulice, maşini de zbor, mașini pentru construcții şi maşini pentru manufacturare.

Modelele, unele funcționale, sunt realizate în lemn şi respectă fidel schițele şi proiectele lui Leonardo da Vinci, care nu au fost reproduse în timpul vieții inventatorului. Mai multe detalii citește într-un reportaj #diez realizat în prima zi a expoziției.

#4. Meci de fotbal FC Ungheni – Petrocub Hâncești

 

Photo Credit: facebook.com/events

De-i cald, de-i vânt, de plouă se joacă fotbal. Microbiștii sunt așteptați la Ungheni, acolo unde vor putea susține una dintre echipele care vor juca fotbal pe 27 februarie. Meciul amical va începe la ora 14.00. Detalii despre eveniment le aflați aici.

 

#5. Polska. Architecture – expoziția

 

Photo Credit: Institutul Român - Polonez

Expoziția poate fi văzută la Universitatea Tehnică din Chișinău, Blocul de Studii al Facultăţii Urbanism şi Arhitectură, bd. Dacia 39, în sala de expozitii (208).

Expoziția prezintă 20 de clădiri noi sau recent revitalizate ilustrate de cei mai buni fotografi polonezi de arhitectură. Văzute prin ochii lor, obiectele dezvăluie forma lor unică și modul complex în care au fost concepute. Expoziția cuprinde și schițe, desene și fotoreportaje care prezintă construcțiile în contextul unor evenimente istorice importante pentru Polonia, amintind totodată activitățile desfășurate de personalitățile cărora le-au fost dedicate. Mai multe detalii pe #diez.

#6. 7 izvoare de energie: Cum să le reușești pe toate și să nu obosești!

Photo Credit: iticket.md/event
Photo Credit: iticket.md/event

Pe 27 februarie ești așteptat la Clubul Tinerilor Oameni de afaceri unde va evolua Corneliu Seu, fondatorul companiei Tandem. Acesta va povesti celor care vor veni la eveniment de unde să se umple cu energie și cum să o folosească într-un mod corespunzător pentru a obține rezultate frumoase și pentru a te bucura de viață în prezent. Evenimentul se va desfășura la ora 16:00. Doritorii de a paricipa se pot înregistra la numărul de telefon 067 482 067.

#7. Expoziţie specializată „Beauty – 2016”

 

Photo Credit: fest.md
Photo Credit: fest.md

Mai sunt două zile în care puteți merge la Moldexpo la ediţia a XIX – a a Expoziţiei Internaţionale Specializate de parfumerie, cosmetice şi utilaje pentru saloanele de frumuseţe – „BEAUTY-2016”. Evenimentul este considerată cea mai importantă expoziție beauty din Moldova, unde se demonstrează tendinţele industriei de frumuseţe din republică şi se formează preferinţele consumatorilor. Aflați mai multe informații aici.

#8. Star Saturdays

Photo Credit: fest.md

 

Sâmbătă la ora 23:00 la clubul de noapte Monaco va avea loc o petrecere cu muzică rock. Fie iubești acest gen de muzică sau pur și simplu ai dori să te relaxezi la sfârșit de săptămână, ești binevenit la petrecere. Intrarea va fi liberă. Informații adiționale poți citi aici.

#9. Wine Friendly Master Class la Kumaniok

 

Photo Credit: diez.md
Photo Credit: diez.md

Pe 27 februarie 2016, la ora 18.00, te invităm la Master Class-ul Wine Friendly, care va avea loc în incinta restaurantului Kumaniok. Degustarea va fi moderată de speaker-ul Sergiu Galusca și bloggerul Ana Palii. Intrarea 100 MDL! Rezervă acum: 79207640. Pentru a vedea programul Wine Friendly Restaurants în întregime citiți un material realizat de echipa diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Știri pentru tine