Horoscop: Ce ți-au pregătit astrele pentru luna martie, prima decadă a primăverii

12729569_1030355370358273_1691824875_n

Prima lună din primăvară vine cu schimbări radicale pentru toţi nativii şi cu o mulţime de surprize, informează one.ro.

Horoscop martie 2016 Berbec

La serviciu o să primiţi o propunere foarte atractivă, dar înainte de a accepta vă sfătuim să o analizaţi cu atenţie. Luciditatea nu este tocmai punctul vostru forte luna aceasta, aşa că fiţi cu ochii larg deschişi. Rezistenţa voastră fizică nu este una foarte bună, aşa că vă sfătuim să faceţi o vizită la medic pentru a evita problemele dentare sau cele dermatologice, care v-au afectat în ultimele săptămâni. Relaţia de cuplu poate avea şi ea de suferit dacă o să mai staţi peste program la serviciu.

Horoscop martie 2016 Taur

Pentru voi luna martie o să fie absolut fabuloasă. Dacă aveţi o afacere, vi se vor ivi noi oportunităţi, dacă sunteţi într-o relaţie, o veţi îmbunătăţi. Pur şi simplu, astrele vă iubesc şi vă oferă toată energia şi susţinerea de care aveţi nevoie! Nu ezitaţi să încheiaţi un contract în această perioadă, pentru că este de bun augur. Aveţi încredere în instinctele voastre şi lucrurile se vor concretiza şi împlini în timp.

Horoscop martie 2016 Gemeni

Muncă, muncă şi iar muncă. Aşa se anunţă această lună pentru voi. Aveţi multe sarcini, multe responsabilităţi şi foarte multe lucruri de făcut la serviciu. Nu intraţi în panică! Totul are o rezolvare şi totul se poate schimba în timp. Poate după această perioadă foarte aglomerată o să primiţi o mărire de salariu (vă sfătuim să îl cereţi) sau o să câştigaţi o vacanţă exotică de două persoane. Totul este să fiţi mulţumiţi de ceea ce faceţi şi să nu neglijaţi această urcare profesională.

Horoscop martie 2016 Rac

Acum este momentul să împărtăşiţi cu cei apropiaţi proiectele şi gândurile voastre. În această perioadă, secretele nu fac decât să creeze o distanţă nedorită între voi şi aceştia, iar în final aţi putea descoperi că v-ar fi ajutat mai mult decât credeaţi, fie cu un sfat, fie cu propriile lor calităţi sau resurse materiale. Aveţi încredere în intuiţia voastră şi fiţi atenţi la comportamentul celor care vă laudă excesiv. S-ar putea ca în grupul de cunoştinţe să existe şi un invidios care să vă strice planurile.

Horoscop martie 2016 Leu

Evitaţi disputele cu persoanele din anturajul vostru, pentru a nu răni iremediabil oamenii care vă iubesc cu adevărat. Luna aceasta vă sfătuim să daţi dovadă de mai multă diplomaţie decât de obicei şi să fiţi atente la momentele când este mai bine să păstraţi tăcerea. Atunci când vă expuneţi punctul de vedere, ţineţi cont de interesele lor mai mult decât de ale voastre, cel puţin pentru moment. Veţi vedea că pe termen lung veţi avea de câştigat păstrând relaţiile cu ei armonioase.

Horoscop martie 2016 Fecioară

Dacă în ultima perioadă acelea dintre voi care trăiesc în cuplu au avut de-a face cu unele neclarităţi şi nemulţumiri legate de partener, acum atmosfera începe să devină mai destinsă. Nu vă lăsaţi înşelaţi de promisiunile altora în ceea ce priveşte un câştig financiar norocos. Pe plan profesional, lucrurile merg atât de bine, încât există riscul să lăsaţi totul baltă tocmai pentru că nu întâmpinaţi niciun fel de provocări sau dificultăţi. Păstraţi-vă interesul până la sfârşit, ca să puteţi culege laurii binemeritaţi.

Horoscop martie 2016 Balanţă

Luna aceasta se anunţă una de bun augur pentru voi! Nu rataţi oportunităţile care se ivesc în această perioadă, pentru că acestea v-ar putea conduce spre mai multă siguranţă şi stabilitate financiară. În cea de-a doua parte a anului se vor vedea efectele acestor zile de stabilizare şi o să culegeţi roadele. În relaţia de cuplu se anunţă momente de pasiune şi senzualitate, care vă vor apropia mai mult. Dacă sunteţi în căutarea sufletului pereche, daţi dovadă de mai multă perseverenţă şi astrele vă vor susţine. O invitaţie la o plimbare romantică, care să creeze o apropiere profundă, v-ar putea ajuta în ritualul de seducţie.

Horoscop martie 2016 Scorpion

Luna martie vine cu o serie de surprize şi provocări pentru voi. Astrele v-ar putea pune în dificultate în prima parte a lunii, aşa că aveţi grijă unde călcaţi, cum mergeţi cu maşina şi pe cine supăraţi. Paza bună trece primejdia rea – este o vorbă din popor! Ţineţi cont de această avertizare mai ales în prima parte a lunii, pentru că astrele se ţin de şotii. Spre finalul lunii, puteţi încheia un contract avantajos, dacă nu lăsaţi o oportunitate ascunsă să treacă pe lângă voi. Fiţi deschişi, sociabili şi o să aveţi numai de câştigat.

Horoscop martie 2016 Săgetător

În această lună, puteţi să încercaţi lucruri noi cu toată încrederea şi să puneţi în aplicare idei pe care nu le-aţi luat în seamă până acum. Nu vă temeţi că lucrurile ar putea scăpa de sub control, pentru că la final o să vedeţi că experienţele din această lună vă vor îmbogăţi. Aveţi curaj să mergeţi pe drumul vostru şi să nu daţi vina pe circumstanţele exterioare. Aveţi încredere în voi înşivă şi fără să aşteptaţi ca lucrurile să se petreacă de la sine. Pe plan sentimental, nu vă sfiiţi să îi arătaţi partenerului importanţa de care are nevoie şi nu lăsaţi nimic să vă umbrească fericirea.

Horoscop martie 2016 Capricorn

Luna aceasta încercaţi să fiţi recunoscători pentru tot ceea ce există bun în viaţa voastră, să nu căutaţi lipsurile sau neajunsurile vieţii, pentru că problema voastră este mai degrabă legată de percepţia asupra lucrurilor care vă înconjoară. Dacă o să vă centraţi pe lucrurile pozitive ale vieţii, starea voastră psihică se va ameliora simţitor. Vă sfătuim să abordaţi cu grijă raporturile cu şefii şi colegii, căci unii dintre ei vor încerca să se arate mai pricepuţi şi mai bine pregătiţi decât voi. Reevaluaţi-vă calităţile şi mergeţi la un consilier care să vă dea mai multă încredere în forţele proprii. Încercaţi să fiţi atenţi la ceea ce aveţi de făcut, pentru ca nimeni să nu vă reproşeze ceva. Apoi aşteptaţi momentul potrivit pentru a vă pune în valoare, căci va veni cât de curând!

Horoscop martie 2016 Vărsător

Sunteţi pe drumul cel bun! Primăvara vă ajută să vă redobândiţi o stare fizică şi psihică de zile mari. Dacă în ultima perioadă aţi avut o problemă şi nu reuşeaţi să-i găsiţi tratamentul potrivit, acum începe să se facă lumină, graţie susţinerii primite din partea astrelor. În cea de-a doua parte a lunii, vă sfătuim să vă canalizaţi spre activităţi sociale, de ajutorare a celor din jur, pentru că aceste porniri nu vă vor da pace. În plan personal, renunţaţi la bănuiala şi neîncrederea voastră şi oferiţi partenerului mai mult credit. Atitudinea voastră plină de afecţiune, lipsită de pretenţii va acţiona benefic asupra lui şi vă va răspunde pe măsură.

Horoscop martie 2016 Peşti

S-ar putea ca toată luna să găsiţi motive care să vă scoată din sărite, dar acesta nu este un motiv să amânaţi pe mai târziu ceea ce este urgent. Păstraţi-vă tactul şi diplomaţia în relaţiile cu cei din jur chiar dacă răbdarea voastră este la limită. Acum, când cei din jurul vostru se bazează pe voi, aveţi datoria să nu îi dezamăgiţi. Puteţi lăsa pe altă dată planurile legate de redecorarea casei şi să investiţi bugetul într-o achiţizie care să fie de folos tuturor. Acum este un moment bun să adoptaţi o altă tunsoare, un alt parfum sau un nou machiaj, pentru a avea o stare de bine. Dacă nervozitatea atinge culmi înalte, apucaţi-vă de sport sau implicaţi-vă în activităţi fizice care să vă solicite.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine